- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Frawly
Hát én több témát is rányomtam anno, de soha nem tudott olyan szépen kinézni, mint egy KDE, vagy Gnome. Mindig valahogy jobban megnézve nem volt szép, valahogy tákoltnak nézett ki az egész. Nem csak felbontás-függő, hogy tillingnak van értelme. Cseszhetem 2k-s felbontást, ha csak 15" vagy 17"-os kijelzőt használok (ugyebár notebook). EKkora kijelzőkön ilyen felbontáson semmit sem lehet látni. Tillingnak 20"-tól van értelme. Melóhelyen 2db 23"-os monitoron dolgozom. No ott már lenne értelme, de bent Windows 10-en kell dolgoznom
SiriusbNe engedj a csábító kísértésnek
Amúgy az elején én is mellette belekóstoltam vagy újra a kde-be, vagy manjaro-openbox, de 2 nap se keleltt hogy rájöjjek, hogy baromság. Amit belaktam Arch+Openbox+polybar+scriptek az annyira tökéeltesen fut, és hatákonyan használható, hog minden más túlsúlyos ehhez. Vagy ha még könnyebb lenne, mert a végletekig a legcsupaszított progit akarom használni (pl képnézőhöz feh), akkor meg már kényelmetlen lesz a használata, vagyis a ló túloldalára csúszok át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest