Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii

veterán

válasz Frawly #6689 üzenetére

Frawly

Hát én több témát is rányomtam anno, de soha nem tudott olyan szépen kinézni, mint egy KDE, vagy Gnome. Mindig valahogy jobban megnézve nem volt szép, valahogy tákoltnak nézett ki az egész. Nem csak felbontás-függő, hogy tillingnak van értelme. Cseszhetem 2k-s felbontást, ha csak 15" vagy 17"-os kijelzőt használok (ugyebár notebook). EKkora kijelzőkön ilyen felbontáson semmit sem lehet látni. Tillingnak 20"-tól van értelme. Melóhelyen 2db 23"-os monitoron dolgozom. No ott már lenne értelme, de bent Windows 10-en kell dolgoznom :D

Siriusb

Ne engedj a csábító kísértésnek :D Amúgy az elején én is mellette belekóstoltam vagy újra a kde-be, vagy manjaro-openbox, de 2 nap se keleltt hogy rájöjjek, hogy baromság. Amit belaktam Arch+Openbox+polybar+scriptek az annyira tökéeltesen fut, és hatákonyan használható, hog minden más túlsúlyos ehhez. Vagy ha még könnyebb lenne, mert a végletekig a legcsupaszított progit akarom használni (pl képnézőhöz feh), akkor meg már kényelmetlen lesz a használata, vagyis a ló túloldalára csúszok át.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés