Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Frawly
Hát én több témát is rányomtam anno, de soha nem tudott olyan szépen kinézni, mint egy KDE, vagy Gnome. Mindig valahogy jobban megnézve nem volt szép, valahogy tákoltnak nézett ki az egész. Nem csak felbontás-függő, hogy tillingnak van értelme. Cseszhetem 2k-s felbontást, ha csak 15" vagy 17"-os kijelzőt használok (ugyebár notebook). EKkora kijelzőkön ilyen felbontáson semmit sem lehet látni. Tillingnak 20"-tól van értelme. Melóhelyen 2db 23"-os monitoron dolgozom. No ott már lenne értelme, de bent Windows 10-en kell dolgoznom

SiriusbNe engedj a csábító kísértésnek
Amúgy az elején én is mellette belekóstoltam vagy újra a kde-be, vagy manjaro-openbox, de 2 nap se keleltt hogy rájöjjek, hogy baromság. Amit belaktam Arch+Openbox+polybar+scriptek az annyira tökéeltesen fut, és hatákonyan használható, hog minden más túlsúlyos ehhez. Vagy ha még könnyebb lenne, mert a végletekig a legcsupaszított progit akarom használni (pl képnézőhöz feh), akkor meg már kényelmetlen lesz a használata, vagyis a ló túloldalára csúszok át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB