- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
vinibali #5913 üzenetére
Annyival nem. Talan meg itt Arch alatt a legjobb a helyzet a video vagas teren. Win alatt meg rosszabb. Ugy latom, hogy ez a gep nem erre valo. Keves a DellE7270 ehhez. Marad a jol bevalt Arch. Talaltam egy jol megirt telepitesi leirast systemd efi bootra. Ebbol linkel a teljes telepitest bemutato cikkre. Nekem ez egyertelmubb volt mint az Arch wiki.
Win alatt nem szamoltam mennyi figyeljuk es gyujtjuk az infot rolad jovahagyast kellett elfogadni vagy visszautasitani a telepites soran. Egy oprendszer ne gyujtson semmi adatot reklamozas celbol.
Arch marad. Nem is ertem milyen elmebaj miatt probaltam ki mast. Nekem ez megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest