- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Most nincs előttem Gnome, és nem tudom ígérni, hogy hétvége előtt lesz időm feltenni. Így a látatlanban: a gnome-shell csomag fent van? Mert kéne lennie benne beépített kompozitornak, az ezer százalék, azt nem tudom a beállításoknál melyik ikonról lehet elérni, nincs most előttem Gnome telepítve.
Egyébként meg nem értem, nálam gondot okozott a Xorg Intel driver, leszedtem szintén Archon, és nálam volt kép továbbra is, meg is oldotta a gondjaim. Egyszerűen minden grafikus felület működött tovább normálisan, még a Xorg-osok is, pedig elég sokféle felület van nálam felrakva párhuzamosan, Openbox, Xfce, i3wm, dwm, IceWM, meg egy fél KDE. Az is igaz, hogy tiszta Arch van fent, nem scripttel tettem fel, hanem kézzel, a Wikit követve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest