Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Most nincs előttem Gnome, és nem tudom ígérni, hogy hétvége előtt lesz időm feltenni. Így a látatlanban: a gnome-shell csomag fent van? Mert kéne lennie benne beépített kompozitornak, az ezer százalék, azt nem tudom a beállításoknál melyik ikonról lehet elérni, nincs most előttem Gnome telepítve.
Egyébként meg nem értem, nálam gondot okozott a Xorg Intel driver, leszedtem szintén Archon, és nálam volt kép továbbra is, meg is oldotta a gondjaim. Egyszerűen minden grafikus felület működött tovább normálisan, még a Xorg-osok is, pedig elég sokféle felület van nálam felrakva párhuzamosan, Openbox, Xfce, i3wm, dwm, IceWM, meg egy fél KDE. Az is igaz, hogy tiszta Arch van fent, nem scripttel tettem fel, hanem kézzel, a Wikit követve.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Path of Exile (ARPG)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VGA kibeszélő offtopik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB