- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Most nincs előttem Gnome, és nem tudom ígérni, hogy hétvége előtt lesz időm feltenni. Így a látatlanban: a gnome-shell csomag fent van? Mert kéne lennie benne beépített kompozitornak, az ezer százalék, azt nem tudom a beállításoknál melyik ikonról lehet elérni, nincs most előttem Gnome telepítve.
Egyébként meg nem értem, nálam gondot okozott a Xorg Intel driver, leszedtem szintén Archon, és nálam volt kép továbbra is, meg is oldotta a gondjaim. Egyszerűen minden grafikus felület működött tovább normálisan, még a Xorg-osok is, pedig elég sokféle felület van nálam felrakva párhuzamosan, Openbox, Xfce, i3wm, dwm, IceWM, meg egy fél KDE. Az is igaz, hogy tiszta Arch van fent, nem scripttel tettem fel, hanem kézzel, a Wikit követve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- PlayStation 5
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nintendo Switch 2
- Steam Deck
- Napelem
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest