- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvagyok én az angol leírásokkal többnyire, egyhetes Linuxos koromban is megoldottam a Wheezy netinstall telepítést úgy, hogy nem ismerte fel a hálókártyámat, ott sem volt magyar leírás, ez az ArchmD is működik, még nem néztem bele a wikibe, annyit már láttam a sok bugyuta DebUbi vonalon, hogy napi használatra alkalmazzak egy disztrót. Magam miatt nem aggódok, csak az volt fura, hogy van, aki kezdőknek is ajánlotta az Archot.
Itt csak azért kérdezgettem, mert Frawly kolléga rábeszélt a kipróbálásra és pont itt lebzselt, de hiba volt, beismerem és elnézést kérek, hogy nektek evidens dolgokkal kapcsolatban kérdezgettem.
Maradok a kezdő topiknál, az az én szintem. Egyébként is csak egy Arch klónt telepítettem.
Azt eddig is tudtam, hogy fura népek az Archosok, de hogy télen nyaralnak, arra nem gondoltam volna.....azért jó nyaralást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest