- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandras0226 #4906 üzenetére
A kérdés, hogy neked az asztali felület volt szimpatikus?
Mondjuk aki Arch-ot tud telepíteni, annak a 2. legjobban beállítható DE nem fog problémát okozni. Vagyis nem kéne.
A fehér betűk miatt változtatnod kell a témán vagy a vezérlőelemeken. Anno egy Arch alapú disztrón nekem is volt hasonló problémám, de ez se oldotta meg. Nem is használok azóta Arhc alapút! Archwikit olvasd szorgalmasan szerintem, annyi idő alatt itt is kiigazodsz, mint Winen.
A kezdők használjanak kezdőknek készített disztrót!
(#4909) Frawly
Cinnamon nem zár képernyővédővel film alatt! Nem tudom te mit használsz, de az alapján, amit írsz, inkább jobb is, ha nem tudom.
-
Rimuru
veterán
válasz
bandras0226 #4906 üzenetére
Te tudod mit raktal fel, neked kell tudni.
Amit leirtal az alapjan KDE lehet a kivalasztott, nezz szet a beallitasokban (bongeszohoz pedig GTK tema allitast). Mivel konkretumot nem adtal meg csak hosszasan mondtad a semmit ezert tippeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest