- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
A scriptekkel az a baj hogy többség bele sem néz, csak chmod +x és futtatja. Nem is érti mit csinál az a cucc a gépével, de ráereszti. Ha valakinek ez hiányzik, telepíthet Windowst is. Lényege ugyanez.
A legfőbb problém a scriptelgetéssel az az, hogy az OS felépítése és működtetése nem lesz világos az user számára. Ha valami elqrodik, - ami ugye előfordul, egy kezdő esetében nagyobb eséllyel is - akkor meg kéne javítani. Javítás helyett meg rebootolgatás megy és ha az sem segít elő a telepítőlemez és friss install. (ez is ismerős, ugye?
)
-
rii
nagyúr
amit F34R írt, azon megprószálok elindulni .-)
(#3194) Istju:
nekem kva-ra nem megy az angol ,-D
annó felszenvedtem 2003-ban egy debian-t, itt a PH!-n segítettek át mindenen.
sound, vga, net, xwindow, lilomeg előtte is telepítettünk redhat-ot, debiant, ...
meg mégelőtte feltoltam egy sun solaris-t a MMX 200 MHz-s gépre 98-ban
meg a nagygépen hackintosh van ... egyszerűnek tűnik ... most már, de két hónap volt asszem ... ,-D és ott is végig persze a PH!-tól függtem ...csak menni fog tán ez is .-((((
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest