Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
A scriptekkel az a baj hogy többség bele sem néz, csak chmod +x és futtatja. Nem is érti mit csinál az a cucc a gépével, de ráereszti. Ha valakinek ez hiányzik, telepíthet Windowst is. Lényege ugyanez.

A legfőbb problém a scriptelgetéssel az az, hogy az OS felépítése és működtetése nem lesz világos az user számára. Ha valami elqrodik, - ami ugye előfordul, egy kezdő esetében nagyobb eséllyel is - akkor meg kéne javítani. Javítás helyett meg rebootolgatás megy és ha az sem segít elő a telepítőlemez és friss install. (ez is ismerős, ugye?
) -
rii
nagyúr
amit F34R írt, azon megprószálok elindulni .-)
(#3194) Istju:
nekem kva-ra nem megy az angol ,-D
annó felszenvedtem 2003-ban egy debian-t, itt a PH!-n segítettek át mindenen.
sound, vga, net, xwindow, lilomeg előtte is telepítettünk redhat-ot, debiant, ...
meg mégelőtte feltoltam egy sun solaris-t a MMX 200 MHz-s gépre 98-ban
meg a nagygépen hackintosh van ... egyszerűnek tűnik ... most már, de két hónap volt asszem ... ,-D és ott is végig persze a PH!-tól függtem ...csak menni fog tán ez is .-((((
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB