Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Használok terminalt, inkább arra utaltam, hogy ez mennyi időt elvesz már tényleg! Abból update/upgradelek általában meg telepíteni is onnan szoktam. Nokedlit mondtam, nem analfabétát!
Mostanában inkább synaptic- ot használok, mert lusta vagyok kikeresni, hogyan zárhatom ki terminalból a gambas3 napi frissítéseit. Ha elárulod, hogyan kell, erre sem használok más, mint terminalt.Nincs kedved egy czikket írni a Linux felhasználói szintekről, hogy a guruk is értsék, mit mond a kezdő címmel?

A lényeg, hogy a felhasználó olyan ritkán használja az aptot, hogy az nem lehet kifogás, hogy lassú! Legfeljebb lassan tudod bepötyögni a betűket, de ezen egy jó optikus viszonylag olcsón segíthet! Köszvény se túl előnyös persze!

Szemüveg egyszeműeknek egész jó ajánlat, másik szemed legfeljebb leragasztod!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs