- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Már korábban is leírtam hogy lényegében van egy kész rendszer így nem kell vele szarakodni. Egyszer tényleg össze kell rakni (akár egy leírásból amiben már össze vannak válogatva utána még lehet cserélni) és kész. Nekem olyan 75%-ban megmaradt ugyan az amit már Openbox alatt is használtam 3-4 éve. Akkor több kedvem volt ilyenhez nem volt az szarakodás, most meg már csak használom a gépet. Jövőbeli hardverem is mindegy milyen lesz, úgyis ez fog futni rajta.
-
Fritz Teufel
addikt
Valóban szörnyűűhűűűűhhűű
Egyébként ha jól tudom, az Enlightenmentet felvásárolta valami csoport és újra nekiálltak a fejlesztésének. Csak hajrá, annak idején ez volt a kedvencem! Van hozzá a Gnome exchange-hez hasonló oldal, ahol kattintással lehet hozzá feldobni a témákat és kiegészítőket. Még csak nem is kell hozzá fapadon írogatni a configot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest