Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Akkor nem értem, hogy mire írták a kompatibilitást. Nálam is azzal lenne teljes, ha minden a helyén lenne, nem csak formailag hanem alakilag is. Az Androidos verzióban nagyon jó a megjelenítés, bízom benne, hogy Linux alatt is hasonló lesz. Képernyőmentéseket nézegettem, az igen csak ígéretes. A menüt is koppintották, minden a helyén. Jónak tűnik ez a projekt!
Van közös ikon, mint Libre Office alatt? Nekem nem tetszik, hogy egyénkét pakoljam ki a különböző applikációkhoz az ikonokat. Jobban szeretem, ha a közöst indítom és ott választom ki, hogy akkor most írok vagy táblázatot szerkesztek vagy bármi. Nem kell ikonokkal telepakolgatni a desktop-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- Canon EOS DSLR topic
- Egérpad topik
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest