- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Elsőként: BACKUP,
másodikként: BACKUP és
harmadszor: BACKUPValaki mondta, hogy kétféle ember létezik: aki készít backupot és akinek még nem omlott össze a rendszer.
Javaslom az rsync-et, könnyű használni és gyors.Érdemes a fórumot nézni ill. feliratkozni levelező listára, mert úgy értesülsz, ha valaki frissítésnél bugba fut, s nem fog meglepetésként érni. Azért hozzáteszem, nem volt sűrűn ilyen esetemben. Ami volt, azt meg lehetett oldani, max. downgrade-del a user.
LXDE: no, erről mondják azt, hogy régi gépekre (is) ajánlott a kis hardware igény miatt, állítólag gyorsabb mint az Xfce. Szóval ha neked belassult, ott valami gáz van, pl. user error.
Részemről openbox-ot használok 8 éves gépen, nincs probléma az ablakkezelő sebességgével.Mivel Ubuntuztál, szerintem a sudo-t általában felejtsd el. Biztos van valami értelme Ubuntunál, hogy "nincs root", nekem nem tetszett. Én su - paranccsal nyitok egy root terminált és ott végzem, ami kell.
Nem látom a conflicts-ban, hogy wicd és networmanager ne férne meg egymás mellett - amíg nem akarod egyszerre indítani, azt kerülni kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest