- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Megint problémával szembesültem. Nem akar ez az új gép összejönni
Cups + Brother DCP-T510w
Régi gépem up to date CUPS 2.4.0-4 és az AUR-ból a brother-dcpt510w csomag telepítve.
)(nyilván más is mert az évek során volt Canon Epson és HP nyomtatóm is.) (Évekkel ezelőtt Rimuru logoutos bejegyzése alapján telepítettem)
A nyomtató hibátlanul működik.Valamint szintén hibátlanul, elsőre nyomtat egy frissen felrakott Manjaro + AUR/brother-dcpt510w után is.
Valamiért ragaszkonódnék a origin ARCH-hoz.
Telepítettem már fel az elműlt 2 napban ARCOlinuxot (jü ez nem vanilla/pure) , Calamarck-al vanilla rendszert, és tettem fel ARCHwiki alapján is zsír új telepítést.
A nyomtatót feltelepíti, meg is találja a hálózaton. Csak bármely kiküldött task nem jön ki a nyomtatóból. Próbáltam az elérhető összes protokolon (a régi socket://IP alapján megy)Hibát nem dob nyomtatásnál, csak eltünteti a nyomtatási parancsot valahol a fekete lyukban.
Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged