Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Megint problémával szembesültem. Nem akar ez az új gép összejönni

Cups + Brother DCP-T510w
Régi gépem up to date CUPS 2.4.0-4 és az AUR-ból a brother-dcpt510w csomag telepítve.
)(nyilván más is mert az évek során volt Canon Epson és HP nyomtatóm is.) (Évekkel ezelőtt Rimuru logoutos bejegyzése alapján telepítettem)
A nyomtató hibátlanul működik.Valamint szintén hibátlanul, elsőre nyomtat egy frissen felrakott Manjaro + AUR/brother-dcpt510w után is.
Valamiért ragaszkonódnék a origin ARCH-hoz.
Telepítettem már fel az elműlt 2 napban ARCOlinuxot (jü ez nem vanilla/pure) , Calamarck-al vanilla rendszert, és tettem fel ARCHwiki alapján is zsír új telepítést.
A nyomtatót feltelepíti, meg is találja a hálózaton. Csak bármely kiküldött task nem jön ki a nyomtatóból. Próbáltam az elérhető összes protokolon (a régi socket://IP alapján megy)Hibát nem dob nyomtatásnál, csak eltünteti a nyomtatási parancsot valahol a fekete lyukban.
Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- BestBuy topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Kínában még nagyobb akkumulátort kapott a Honor Magic V6
- Óra topik
- ASUS ROG Ally
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB