Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
anorche1
üzenetére
Ha egy olyan tálcát (bar-t) szeretnél amire kattintva történjan valami, akkor a polybar-t ajánlom. Én azt használom régóta. Van benne olyan action-ök, mint kattintás jobb, bal egérgomb, egérgörgő használata, és nem, és az ehhez rendelhwtő event-ek lehetnek saját scriptek is. Így pl a hangerő ikonra (és mutatja %-ban is a hangerőt) bal egérgombbal némít, némítást kikapcsolja, az egér görgőjével meg hangerőt csökkentek, növelek (persze ha az ikonon van a kurzor). De pl így megoldható a naptár is. Dátumot kiiratod a polybar-on, majd kttintásra beállítod, hogy induljon el egy egyszerű naptárprogram. Ha WM-et hasznbálsz, akkor egyben azt is beállíthatod, hogy floating legyen az ablak, és mondjuk pont a dátum-ra rakja a pozícióját. Ennyi. Amúgy én a notebook fényerejét is ilyen módszerrel oldottam meg. A polybar-ra kiraktam egy napocskát, meg egy számot %-osan mutatva a fényerőt, és ha az egeret ráviszem, majd görgetem az egér görgőjét, akkor fényerőt növel, csökkent.
A fedéllehajtást én systemd-vel oldottam meg. Egész pontosan kikapcsoltam, hogy ne történjen rá semmi, mert időnként szerver funkciókat is ellát a notebookom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB