- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
anorche1 #8125 üzenetére
Ha egy olyan tálcát (bar-t) szeretnél amire kattintva történjan valami, akkor a polybar-t ajánlom. Én azt használom régóta. Van benne olyan action-ök, mint kattintás jobb, bal egérgomb, egérgörgő használata, és nem, és az ehhez rendelhwtő event-ek lehetnek saját scriptek is. Így pl a hangerő ikonra (és mutatja %-ban is a hangerőt) bal egérgombbal némít, némítást kikapcsolja, az egér görgőjével meg hangerőt csökkentek, növelek (persze ha az ikonon van a kurzor). De pl így megoldható a naptár is. Dátumot kiiratod a polybar-on, majd kttintásra beállítod, hogy induljon el egy egyszerű naptárprogram. Ha WM-et hasznbálsz, akkor egyben azt is beállíthatod, hogy floating legyen az ablak, és mondjuk pont a dátum-ra rakja a pozícióját. Ennyi. Amúgy én a notebook fényerejét is ilyen módszerrel oldottam meg. A polybar-ra kiraktam egy napocskát, meg egy számot %-osan mutatva a fényerőt, és ha az egeret ráviszem, majd görgetem az egér görgőjét, akkor fényerőt növel, csökkent.
A fedéllehajtást én systemd-vel oldottam meg. Egész pontosan kikapcsoltam, hogy ne történjen rá semmi, mert időnként szerver funkciókat is ellát a notebookom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest