Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
El tudnátok e képzelni az Arch-ot produktív munkában ? Pl Termelésirányításban egy gyárban az üzemvezetők ilyen rendszeren dolgoznának win10 helyett? Szerintem kijelenthető hogy a Win10 frissítési folyamata ma már több leállási kockázattal jár mint az Arch-é. Én jópár éve használom az Arch-ot, pár évet használtam újra telepítés nélkül is, folyamatos frissítéssel, bátran ki merem jelenteni hogy a w10 frissítési folyamata megbízhatatlanabb és jóval lassabb is. Csak a KDE-vel volt gondom az évek során, magával a rendszerrel nem, de produktív környezetbe lehet nyilván más akár pehelysúlyú megbízhatóbb desktopot választani. Ami aggasztóbb és akadálya a váltásnak hogy sok vállalatirányítási szoftver nem érhető el linux alá. Meg egyáltalán kérdéses hogy a válallatirányítási rendszerek szállítói mernének e garanciát vállalni a hosszútávú működésre egy rolling disztribúció alatt?
Egy jelentős érv a váltás mellett lehetne a vírusokkal szembeni immunitás, hiszen a vírusok jelentős többsége windows platformra készül.
Az Arch abszolút párhuzamba állítható a Win10-el, hiszen mindkettő rolling.
Nektek mi a véleményetek az Arch produktív környezetben való munkaállomáskénti használatáról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HP 65W töltő eladó
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő