Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Volt megint egy kis szabadidom meg kedvem, hogy kde -rol egyyel minimalistabb de -re valtsak, lxqt -re. Elkezdtem szepen belakni, de a legtobb problemat megoldottam vagy megkerultem, de egyel nem boldogulok.
Laptopok hasznalok, vegyes felhasznalassal. Van amikor a lapotop hangszorojabol szeretnem kerni a hangot, van amikro usb -s hangkartyarol, van amikor a hdmi kabelen keresztul, van amikor bluetooth -on.
pavucontrol-qt csomag segitsegevel tudok szepen bemenetet valtani, de a panelen a hangero allito kiegeszito ezt nem koveti le, es a laptop hangero gombjaira is az reagal.Tehat keves az, hogy pavucontrol -ban beallitom, hogy a hdmi -n szoljon a hang, mert a hangerot tovabbra is mondjuk a laptopon allitom. Egy default hanglejatszo eszkoz kde -n 2 kattintas, itt meg vagy 10.
Ti ezt hogy oldajatok meg? Valami script gyorsbillre rakva, mindengyik lehetseges kimenetre beallitva egy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB