- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A próféta szóljon belőled. Ennek ellenére nem teszem vissza. Nem durcizásból, hanem már tényleg nem először volt qB-tel problémám. Igaz nem is túl sűrűn, kb. 3 évente egyszer, de nem akarok gikszert legközelebb. Egy ideje már a minimalizmus jegyében váltani akartam qB-ről, de mindig halogattam, hogy egyelőre még jó lesz, majd máskor váltok, elfér még, és végül ez az utolsó probléma adta meg a lökést, hogy a váltást komolyan vegyem, ne halogassam.
Egyébként meg a Testing tároló nem gáz, ez az első problémám vele, pedig már majd 2 éve engedélyeztem. Eddig még nem tört el ezen kívül semmit. Vagy csak nem futottam bele, mert nem használtam azokat a csomagokat, amik eltörtek másnál. Igaz nem is sok csomag van benne, meg ha valami el is törik, az szerintem a sok függőséggel rendelkező, komplex/bloat rendszerek csomagjainál van, tipikusan Gtk-s, Qt-s alklamazások és DE-k, DE komponensek, amiket nem használok. De abban igazad van, hogy a Testing pont erre való, hogy ezeket a problémákat megfogja. Amit nem értek, hogy mi tartott eddig, mire javították, több hét telt el.
Windowsra viszont még mindig ajánlom, mert a uTorrentet fizetőssé tették, az ingyenes verziót telenyomták reklámokkal és bitcoin miner szeméttel. Így ezen a platformon a qBittorrent a legjobb, meg nem szokott vele baj lenni, mert többen használják, és nagyon alaposan tesztelt binárisokat kap ez a platform, hozzá vannak csomagolva a szükséges függőségek is, dll-ek formájában, így nincs az, hogy a függőség törik el. Windowson amúgy sincs értelme a minimalizmusnak, mert per definitionem az egész platform bloat.
Bár nekem az a legnagyobb szívfájdalmam, hogy az rTorrentet már régóta nem fejlesztik, szerintem végleg magára hagyták. Az lenne a legminimalistább, tényleg csak pár dolog hiányozna belőle, hogy az megfeleljen (torrentek sortartása, áttekinthetőbb CLI felület).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest