Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
vargalex
Az is tartalmaz QT-s függőségeket, tehát nekem ugyanúgy kuka.
Frawly
De milyen funkciógazdagság kell? Nekem max annyi kell, hogy beállítható legyen, hogy .torrent file betöltésekor ne indítsa el automatikusan, hogy kiválaszthassam hogy azon belül mely fileokat töltse le, és kész. Ennyi. Meg persze rendben, és gyorsan szedje le. Ennél több nekem nem kell. Nem akarok statisztikát meg ilyeneket nézni. Jöjjön le, ami kell nekem, aztán kész
CLI változatot én is kipróbáltam a böngésző miatt, de ugye böngészőt nem nyitogatok az infóhoz, pláne hogy az erőforrásigényesebb.sati
Tranmission-gtk nekem lazán hozza a 921Mbit/sec-et. A Digi-m ugye 1000Mbites, szal majdnem a teljes sebességet hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
CLI változatot én is kipróbáltam a böngésző miatt, de ugye böngészőt nem nyitogatok az infóhoz, pláne hogy az erőforrásigényesebb.
BoB