- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #6857 üzenetére
Az Openbox nem dinamikus, hanem stacking WM, ami azt jelenti, hogy az ablakokat floating módban kezeli és azok részben vagy egészben átfedhetik egymást. Az Awesome dinamikus tiling WM, de azok között a legfelhasználóbarátabb.
Az xmonad nekem is magas a Haskell miatt. Akkor már inkább dwm, mert C-ül legalább tudok, az annyira nem átláthatatlan. Amit a dwm-ben nem szeretek, hogy mindenhez patchelni kell, és a patchek nem kompatibilsek automatán, hanem kézzel kell őket beszúrogatni, ami több patchnél egyre nagyobb munka, egyre kényesebb művelet. Igazából a legtöbb dinamikus tiler dwm-klón, az xmonad is, csak C helyett Haskell-ben írva, a Qtile Pythonban, a Spectrewm C-ben (de támogat külön konfigfájlt), stb.. Igazából az awesome is dwm-klónként indult, csak a nyelv változott, amiben írták (C, de konfigjában már Lua-ra épít), de eltávolodott tőle, ahogy adták hozzá a feature-öket.
vim-nél én is abszolút sorszámot használok, sortöréssel, és görgetésnél mindig a sor végére görgetődik le a képernyő, nem csúszik át sor a következő képernyőre (lastline opció). A wildmenu parancskiegészítés csak parancsmódban működik, kettőspont karakter után. Tényleg csak az abszolút minimumot használom a konfigomban. Pont amiatt, amit már írtam. Nem értek egyet azzal, hogy sokan szénné konfigolják, meg hozzáadnak 100 addont minden apró-cseprő dologhoz, és ha véletlenül vanilla vim-hez vagy vi-hoz kell leülniük, jól arcra esnek, mert nem bírják használni, hirtelen a spéci beállításaik és addontengerjük nélkül élhetetlen lesz nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest