Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Sejtettem, hogy vissza fogsz térni. Én gyorsabban lemondtam az Alacritty-ről. Simple terminal viszont még mindig maradt nekem. Szerintem ez maradni is fog. Vifm-et tovább szerkeszgettem, hogy tudjak ftp-zni, pár gyorsbillentyűz is beállítottam még mindig, és csináltam az F1 gombra egy kis helpet, ami tartalmazza az általam használt billeket, hogy ha elfelejtem. Ami azért elő szokott fordulni, mert kicsit szokatlan még ez a vi keybindingek

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Házimozi haladó szinten
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Analóg fényképezés
- E-roller topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB