-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
Köszönöm szépen a választ!
Szerintem a rendszer és a driverek jók annyira amennyire lehetnek és fagyás tényleg csak ritkán szokott előfordulni. Ha meg néha megtörténik azt jó nehéz lenne kiszűrni hogy miért.
Először azon gondolkodtam hogy valahogy megerőszakolom a hibernálást; dd-vel elmentem a swap partíciót egy live cd-n, és újrafelhasználáskor valahogy visszaírom... vagy egy másik swap partícióként elmentem a másolatot és a grubot ráirányítom. De ennek a bonyolultsága azért már összemérhető a böngészőablakok újramegnyitásához szükséges erőfeszítéssel
...De köszönöm az ötleteket amiket adtál. Utánaolvasok hogy hogyan tudom a sessionoket elmenteni vagy a böngészőben vagy az ablakkezelőben, aztán hátha jutok valamire.
De ha a session visszaállításkor az internetcím a böngészőbe csak úgy beíródik akkor a holnap nem jelenik meg megfelelően, illetve a módosítások/beállításokat kézzel újra be jell vinni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...
BoB