- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Rar fileokba nem tud belenézni? Azért az gáz. Időnként van vele dolgom
Ahogy elnézem elég nagy kompromiszumokkal jár az mc lés a vifm is.
Dracula nekem is tetszik. Melóhelyen azt használom az új Windows terminal-hoz. Gruvbox se rossz, de pl nekem a Base16 közül a Google Dark jön be. Színséma nálam fontos, mert egyrészt sokat bámulom, másrészt ahogy írtad jól elkülönüljön, de ne legyen mégse bazáris kinézetű.Én már nem átlátszózom. Klasszik kéktől én már nagyon ódzkodom, pedig anno a Norton Commander miatt mennyit bámultam...de most valahogy brrr
Még Openbox-nál abbahagytam. Azonkívűl hogy látványos tud lenni, nálam nem volt haszna, úgyhogy nem terheltem vele tovább a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kompakt vízhűtés
- Videó stream letöltése
- Assetto Corsa EVO
- Videós, mozgóképes topik
- Motoros topic
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Milyen videókártyát?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy elnézem elég nagy kompromiszumokkal jár az mc lés a vifm is.
Még Openbox-nál abbahagytam. Azonkívűl hogy látványos tud lenni, nálam nem volt haszna, úgyhogy nem terheltem vele tovább a rendszert.
BoB