- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #6712 üzenetére
Ezt a 120-140%-ot nem tudom értelmezni. Értem, a 100%-hoz képest, de mi a 100%? Kinek a szemére van az mérve? Ez kb. így magában olyan, mint a 50%-kal dúsabb L'Oréal szempillák. Most lehet én vagyok gyépés, de nem tudok ezekkel mit kezdeni.
A Polybart én is használom, de egy alapabb, gyári defaulttól alig eltérő konfiggal, egyszerű fekete sáv, fehér betűszín, minden jobbra igazítva. Azt nem is tudtam, hogy ilyen jól is tud kinézni. Nekem az nem kell, hogy kattintásra mindenféle jöjjön elő, pláne nem ilyen GUI-s programok, mint az lxtask (htop-ot használok helyette). Mondom, ez felhasználásfüggő is, mert te meg én egész máshogy használjuk a gépet. Te többségében GUI-s programokat használsz arányos betűtípussal és egérrel kattintgatsz funkciókért, én terminális TUI programokat monospace betűtípussal és szinte mindent billentyűzetről vezérelek, leginkább vim-stílusban. Ezt nem értette a másik topikban ubyegon, hogy nem lehet mindent egy felhasználó igényei és szemlélete alapján meghatározni, nem mindenkinek a Mentás Cinmanó lesz az etalon. Nekem sem mindig ilyen volt a felhasználásom, fokozatosan alakítottam ezt ki, és még a jövőben is fog folyamatosan még minimalistább, keyboard only irányba tovább változni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest