Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz Shyciii #6712 üzenetére

Ezt a 120-140%-ot nem tudom értelmezni. Értem, a 100%-hoz képest, de mi a 100%? Kinek a szemére van az mérve? Ez kb. így magában olyan, mint a 50%-kal dúsabb L'Oréal szempillák. Most lehet én vagyok gyépés, de nem tudok ezekkel mit kezdeni.

A Polybart én is használom, de egy alapabb, gyári defaulttól alig eltérő konfiggal, egyszerű fekete sáv, fehér betűszín, minden jobbra igazítva. Azt nem is tudtam, hogy ilyen jól is tud kinézni. Nekem az nem kell, hogy kattintásra mindenféle jöjjön elő, pláne nem ilyen GUI-s programok, mint az lxtask (htop-ot használok helyette). Mondom, ez felhasználásfüggő is, mert te meg én egész máshogy használjuk a gépet. Te többségében GUI-s programokat használsz arányos betűtípussal és egérrel kattintgatsz funkciókért, én terminális TUI programokat monospace betűtípussal és szinte mindent billentyűzetről vezérelek, leginkább vim-stílusban. Ezt nem értette a másik topikban ubyegon, hogy nem lehet mindent egy felhasználó igényei és szemlélete alapján meghatározni, nem mindenkinek a Mentás Cinmanó lesz az etalon. Nekem sem mindig ilyen volt a felhasználásom, fokozatosan alakítottam ezt ki, és még a jövőben is fog folyamatosan még minimalistább, keyboard only irányba tovább változni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés