- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nah gyorsan összedobtam Openbox alatt egy 3 ablakos megoldást. 2 ablakos gyakorlatilag programonként 1 billentyűlenyomás. Ezt még anno csináltam. A harmadikat meg kézzel méreteztem át. Így néz ki FHD-n, és vegyük hozzá egy ez csak egy 15,4"-es notebook.
[kép]Már ezen látható, hogy a doksi olyan kicsi, hogy határeset a betűméret. Keresni valamit elmegy, de hosszabban olvasgatni már nem jó a szemnek. A double commander meg használhatatlan így kétpanelosan, mert se méretet nem látni, se semmit ,csak magát az elemet. A terminál program szint lófütty így. És ez csak 3 program bakker. Nekem 9-10 lazán meg van nyitva teamviewer, vnc-k kódok stb. Szal ez így nem életképes ekkora kijelzőn native felbontáson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest