Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Találkozott már valaki ilyen furcsa jelenséggel? Ma bekapcsoltam a notim, és látom, hogy bár a wifi-re felcsatlakozott, mégse kap ip-t. Természetesen más eszköz (mobilok, tv-k) kapnak ip-t. Kábellel csatlakoztatom, így már kap ip-t. Mivel semmit nem állítgattam mostanában, így kizártam az ügyködésem, viszont eszembejutott, hogy 2-3 napja a frissítéskor volt benne linux kernel, linux firmware, és networkmanager is. Nosza mindhármat az előző verzióra tettem, majd reboot. Így már kapott a wifi is ip-t. Szuper. No akkor egyesével visszarakom a frissítéseket, hogy lássam melyik rontotta el. Egyenként felraktam mind a hármat, és most is kap ip-t a wifi...Lehet hogy mikor mindhármat egyszerre rakta fel, akkor elbaxott valamilyen bejegyzést?
toxin2
Nagyon baba lett, ügyes vagy! Majd megsasolom én is működés közben, bár erre szerintem szilveszter előtt lesz csak esélyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Home server / házi szerver építése
- Synology NAS
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Indul a ChatGPT Health
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB