- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Találkozott már valaki ilyen furcsa jelenséggel? Ma bekapcsoltam a notim, és látom, hogy bár a wifi-re felcsatlakozott, mégse kap ip-t. Természetesen más eszköz (mobilok, tv-k) kapnak ip-t. Kábellel csatlakoztatom, így már kap ip-t. Mivel semmit nem állítgattam mostanában, így kizártam az ügyködésem, viszont eszembejutott, hogy 2-3 napja a frissítéskor volt benne linux kernel, linux firmware, és networkmanager is. Nosza mindhármat az előző verzióra tettem, majd reboot. Így már kapott a wifi is ip-t. Szuper. No akkor egyesével visszarakom a frissítéseket, hogy lássam melyik rontotta el. Egyenként felraktam mind a hármat, és most is kap ip-t a wifi...Lehet hogy mikor mindhármat egyszerre rakta fel, akkor elbaxott valamilyen bejegyzést?
toxin2
Nagyon baba lett, ügyes vagy! Majd megsasolom én is működés közben, bár erre szerintem szilveszter előtt lesz csak esélyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Kingmax DDR4 2x4GB (8GB) 2400Mhz ramok
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB