Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Összeadtam. 6db modulja fut 36MB értékben. Mint mondtam az egész rendszerem 221MB-ot foglal, úgyhogy nehezen foglalhat 100MB-ot csak maga a gvfs. Lehet hogy régen bloatabb volt. Amúgy ennél minimalistább rendszer már totál ésszerútlen, és nem lehet nyerni vele igazán. Kipróbáltam egy i3-at is, de alig foglalt kevesebb memeóriát, és már az sem volt reszponzívabb. Ellenben számomra használhatatlan, hogy szinte csak billel vezérelhető, pedig már az Openbox-ot is javarészt billel vezérlem, de akkor is van, ami egérrel egyszerűen jobb. Ezen kár vitatkozni.
Az FTP szerver megoldás semmilyen erőforrást nem von el a linuxtól, mert az androidos telón fut az ftp szerver. A Double Commander amit meg amúgyis használok az meg két kattintással csatlakozik egy elmentett ftp site-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB