- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Igen, a KDE és a Gnome3 a két legnagyobb, ami támogat Waylandet. Ezen kívül van a Sway WM, Enlightenment, ami használható. A többi waylandes felület még nagyon demo/alpha állapotban van, nem használhatók.
De én pl. most fogom dobni a Sway WM-et is. Most próbáltam frissíteni a legújabb dev-git-es ágra, erre felcserélődtek a touchpad és trackpoint gombjai, a konfig fájlban az új left_handed disable opcióval sem sikerült helyreállítani. Befrissítettem a többi Sway összetevőt is, wlroots, swaybg, stb., de erre az egész segfault-olt. Most egyelőre a stabil 1.1.1-es van fent az Arch hivatalos tárolóból, ez is relatíve friss verzió, de elegem van belőle, hogy ilyen trehány banda fejleszti. Visszaállok X.org + dwm-re.
Kár érte, mert a Wayland tetszene. Egyszerű, gyors, pattogós. Semmi 1000 éves visszafelé kompatibilitás, vsync-kel kínlódás meg bloatság. De ha a fejlesztők ennyire töketlenek hozzá, hogy nem tudnak rá normális felületet írni, akkor nincs értelme.
KDE-t, Gnome-ot nem teszek fel, túl bloatak. Ezen kívül a Gnome túl fapados is, esküszöm dwm-en többet lehet testre szabni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB