Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én is yaourt-ot használtam kizárólag. De tényleg valami francia tákolmány, régóta nem fejlesztik, meg idegesítő, hogy az .fr-es tárolót fel kell venni egyetlen progiért.
Egyelőre ezt a yay-t tettem fel, szemre nem rosszabb a yaourt-nál. Majd meglátjuk mennyire válik be.
Egy ideje a testing, testing multilib, stb. tárolókat is engedélyeztem. Mindenkinek ajánlom, még frissebbek a verziók és semmi hátránnyal nem jár. Egy tárolót nem érdemes használni általános jelleggel a staginget, mivel az csak arra van, hogy a csomagkarbantartóknak legyen mivel kielégítsék a csomagfüggőségeket csomagkészítés közben. De persze staging-ből is fel lehet tenni ezt-azt, pl. a kernelt onnan szoktam feltenni, ha ott a legfrissebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest