Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Sziasztok.
Kíváncsiságképpen kipróbáltam elsőre élesben [link] telepítő scriptjét.Nagyon egyszerű, nagyon könnyű telepíteni vele. Rengeteg opció és választási lehetőség áll telepítés közben a rendelkezésünkre. Egy mate ablakkezelőt telepítettem entrance login managerrel. A videó karim a script felismerte, és el is kezdte hozzá telepíteni az AUR-ból a catalyst-total csomagot. Kár, hogy telepítés előtt nem jött rá arra, hogy a catalyst-total csak 1.15 -ös xorg -al megy egyenlőre. Szerkesztettem a pacman.conf file-t, feltettem a repot a xorg 1.15 -nek, majd downgrade-eltem a xorg -ot. Ezután simán települt a catalyst. A telepített rendszerrel, minden rendben van. Tud magyarul, tippeket ad, van asztal, van full magyar menü, két panel.
Hátrányok: - én soha többet nem telepítek mate-t, mert tetű lassú,
- majdnem fél giga memót zabál,
- a gksu -val valami mate-vel összefüggő bug van. (gksu amdcccle nem műkszik)A script maga jól működik(bár én nem használom) előszeretettel ajánlom kezdő arch felhasználóknak, azoknak , akik nem mernek belevágni a hagyományos telepítésbe, ki tudja mi miatt? Persze, a lustaság, fél egészség:-)
Ez a script egyszerűsíti a telepítést, ezáltal a felhasználó nem lát bele a háttérfolyamatokba, nem tanulja meg az arch alap parancsait, emiatt a script használatát nem javasolom.
Kb: enyyi
Ha van kérdés, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB