Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Na a három napi tűzszünet után, egy néma nyomorék patkány bevárt spaceporton a departure épületben... Mentem volna questet csinálni, zipline tetején meg nyomta belém a skulót... Mondjuk az előzménye az volt, hogy buried city-n ketten lőttünk egy közénk eső hornetet és véletlen meglőtt a másik raider...

Stellan most kétszer is voltam night raiden. Összetartó csapat volt... Egy downed srácot kísértem el vagy 130 méteren a vonatig. Healeltem, nem győzött hálálkodni
Második körben meg benyomta valaki a suplit, én meg pont mellette álltam, ahonnan ki lehet venni
Vulcano meg wolfpack granyó amit kivettem és érdekes volt. Amúgy nagyon nem tudom mi értelme stella night-nak... Alig van valami, pedig bejárok minden kis zugot.Magnetron meg flow controller kellene onnan...
-
-
-
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Ha ennyire sok camperrel találkozol, akkor a legjobb ha key-el mész ki. Főleg ha tényleg teli puttonnyal illetve értékes loot-al távoznál. Simán behozza az árát, egy időben én elég sokszor oldottam meg így a kijutást.
Amikor már rutinosabb ill geareltebb vagy, akkor be lehet verni gránátot a liftbe, meg tényleg alaposan körbenézni kimenet előtt. -
Gubu0101
veterán
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
35 ora alatt eddig 2x talaltak be.Az elso mikor betett mapra a jatek elindultam es mar lottek is,sok ertelme volt
Masik meg harcban voltam 2 dronal erre szepen hatulrol lelott egy majom,igy is majdnem 0 voltam mar
Itteni tanacsra atneztem en is az eszak amerikai szerverre,az eleg nyugis,eddig meg senki nem sunyizott de nem is keveredek pvp-be. -
BandiHUN
veterán
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Sajnos ilyen is van, nekem az észak-amerikán is jutott egy exitkemper, sarok, shoti, trükk:elindította az exitet... volt már egy hulla, lett mellé mégegy
Pont nem volt nálam semmi, 17 perces körben mentem be, Stellán, már csak a ventillátoros exit volt nyitva, ott be tud oldalt kuksolni bárki. No, azóta van a safe-ben key kilépni, jobb a biztonság, ha "nem éri meg", legfeljebb rendesen jövök ki.
De eddig 100 óra alatt 3x volt exitkemperem.Egyébként általánosságban jobban tetszett stella usán, a beállításokban lehet régiót váltani a játékban, semmi vpn nem kell. EU-t nagyon szidják az usákok streamben is, hogy hátbalövés, exitkemp.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Második körben meg benyomta valaki a suplit, én meg pont mellette álltam, ahonnan ki lehet venni

RazoR