- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Amúgy ezt a részét nem is értem. Mennyiből tartana ilyen "deck"eket, vagy Projecteket beletenni havonta vagy akár 2 hetente is. Legalább mindig lenne mit csinálni, és szerintem fejlesztői oldalról nulla energiabefektetésbe kerülne.
Amúgy ha unalmadban találnál egy Mk3as Survivor BP-t, arra még mindig vagyok
Adok érte vagy 1000 szotyit
-
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Három darab jöhetne, de csak mint koldus tartom a markomat
, adni nem tudok semmi értelmeset cserébe, a köszöneten kívül.
Másokhoz is egy, a fegyverbótos asszonyság küldetéshez, kellene 1 db Flow Controller, de azt meg ahogy utána néztem, kizárólag a Stellán lehet csak abszolválni, oda meg be nem megyek, szóval ha valakinek lenne egy fölösleges ilyenje, megköszönném. -
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Tegnap megyünk ki, Dam-en várjuk a liftet, a tetőn állunk négyen, mennek az emote-ok, az egyik tag meg fogja a fegyvert folyamatosan egy másik tagra.
Szól neki, hogy ne fogj rám fegyvert...szól még egyszer, de akkor már kiabált (orosz volt szerintem, akcentusból ítélve), nem hagyta abba, elővette az is a vasat, szarrá lőtte a lift tetején, "mondtam, hogy ne fogj rám fegyvert."
Közben megjött a lift, bementem, kérdeztem, hogy jönnek-e, azt mondják nem, menjek csak.
Úgyhogy mentem.... -
Chalez
őstag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Duóztunk öcsémmel, aztán oldalba támadtak a haverjával amikor egy wasp-ra lőttünk éppen, Tempest IV volt mindkettőnél... valaki már beírta neki a steamre, hogy rat... Mi freevel voltunk, kb spawn után 1,5 perccel, szóval nem veszett oda semmink. Kapot egy kis oltást, a dédapám kocsis volt, szóval van miből válogatnom @&#@đ

-
BandiHUN
veterán
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Hát...
próbálkozok, még a lapon se tartok ott...ma még most kezdek játszani, lesz az. Csak egy kiragadott példa, hogy ez is megesik. Sárga fegyóval pl. 3-an is gangoltunk, nyomtuk, a dupla lövéses cuccal, a kutya nem bántott, pedig ott csak az energy clipek se olcsók.
Viszont arra rájöttem, hogy a lecsupaszított nagy dögből már max a magjából esik reaktor, közben kell megoldani. Queen reaktor is így lett, de persze ottmaradtam mindig befejezni.
Most még kell Hornet driver+mittudoménmi az első, de az nincs is csak a rombusz podokban. -
BandiHUN
veterán
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Na ja, főleg ha kevesen vagyunk, mint most is. Szerencsére volt 2 kamion, amiből lehetett lövöldözni, igazából a sebzés az volt, mikor kiugrottam a páncéldarabhoz, valami tüzes izével elkapott.
Legnagyobb gond ezekkel a harcokkal, hogy sok a kibic. Aki még egy gránáttal, Anvillal, Ferroval se száll be. Én meg magamrahúzom sebzéssel, közben ami leesik, minden gond nélkül kifosszák, még örül az ember, ha nem lövik le a cuccáért. Ma is volt egy shotis rat, későn vettem észre, hogy egy hulla fekszik a szobában már...
De ugye visszalőni se szabad... 
Annyit lehet tenni, hogy mikor kiírja, ki nyírt ki, a neve melletti 3 pontnál blokkolod, így többet nem találkoztok+lepontozni a meccset. Utána semmi nem volt ilyesmi. De persze még nem is valami jó helyen futottam bele, random szoba, fent állt a szekrényen. FU
-
BandiHUN
veterán
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Jaja, de még ha a kakast is felhúzza az ember, egész jól adnak az alapanyagok is, az elején jól jön+free kittel bemenni, az is pénz önmagában, a free augmentet meg ingyen cseréli be a doki, ferroval is jókat mentem, csak óvatosan kerülni kell...
A residence-ekben 1 bp fixen szokott nekem lenni+2-3 rózsaszín alapanyag, ha én fosztom ki mind a 4 házat(ha köreleji spawn ott, akkor azért végignézem nosztalgiából), sokszor csak random járok be úgyis, ha nincs event, akkor túrok mindent. És ad be semmi közepén szürke ládában is bp-t...
Most néztem, pl. az Aphelion bp sima szürke boxból esett Stellán, mert eltettem screenshotban... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is Anvil VI tolom...
Hangtompítót teszek rá, vagy kompenzátort, simán elvan. De a bp nekem is szenvedés volt... de pont a Metaforge-ben néztem át, hogy hol találni raider stash-t+eleve uncovered cache event, elsőre
. Pedig mennyit jártam kb. mindenfelé érte... -
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Amikor csak sima lootrunra megyek és 18. percnél dob be akkor is mindíg találok annyi rare cuccot itt ott hogy összejön 30-40 k. Engem jelenleg az zavar hogy össze kell kalapálnom közel 4 millát még. Nah az bizony kínkeserves. Ha kezdésnél rak be akkor is a legjobb köröm ilyen 70-80 k. Ez így piszok lassú. Nálam általában minden játék halála a céltalan grind. És most nálam ez a helyzet. Agyaltam azon hogy belevágok a pvp-be hogy izgalmasabb legyen. De azzal meg az a bajom hogy nincs tapasztalat. Sőt megkockáztatom béna is vagyok benne és csak elégetném azt amim van. 104 órám van a játékban és eddig 1 knockolt ellenségem van. Nem mondhatni hogy sűrűn lövök másokra
Ez van ki kell seggelni a végéig. -
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Nem biztos hogy ilyen okok vannak. De én például az uccsó geigert úgy vadásztam hogy pucéran addig mentem be és halltam meg azzonnal amíg nem spawnolt be engem az elején és nem a medicalhoz. Lehet sokan ezt csinálják. Ha bárhova máshova dobott és hiába az indulásnál mire odaértem addigra ki volt minden lootolva.
-
ULPIUS
őstag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
A te esetedben ponthogy többször is elég jól járt aki "pvp"-zett, még ha sunyi patkány is volt.
" átadtam neki 2 db 4-es anvilt + 2 db 4-es hullcracert."
Ez persze nem jelenti azt, hogy jó ez a rendszer így ahogy van de ezek csomószor azért nem rossz lootot tudnak összeszedni ha gyanútlan friendly playereket betámadnak, mert azok pont nem free loadouttal mennek be.
Egyébként azt sosem lehet tudni, hogy ő miután lelőtt sikeresen ki tudott e menni vagy 3 perc múlva valaki más őt is elrakta. -
atee
őstag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Semmi baj a pvp vel sem. A baj egyszerűen avval van, hogy nem tudsz egy hátba támadó sticherel mit kezdeni. Mert a pajzs nem véd ellene semmit. És ez így unbalanced, hogy egy alap xar fegyverrel bármikor meglephetnek és esélyed sincs. Ha nem 0.5mp. lenne egy pvp harc vele és egy normálisabb fegyverért ami használható raiderek ellen az drága mulatság lenne...Fele ennyi gyökér volna. Egyszerűen fogalmazva ha lenne esély a visszatámadásra. Sokkal élvezhetőbb lenne az egész. Mert így nem a skill vagy a gear dönt hanem a sunyiság. Nyilván ez is egy játékstílus és van akinek ez okoz örömet. Az ilyenek jó arcok lehetnek az életben is.
Pedi egy egészséges fair pvp az kifejezetten jó is lehetne. -
-
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Engem 3x tettek le Arc-ok ma, nem tudom mi van velük, szerintem tényleg tanulnak.
A Hornet ahova befér, oda be is megy.
Eddig ilyen nem volt.
Meg összeverődnek fél perc alatt 5-en jöttek rám.
Jó pár cuccom odalett, de a 12M-ból futja újra mindig.
Amúgy lehet én vagyok elbaszva, de én ugyanúgy élvezem a játékot, mint az elején, pedig már elhagytam a 240 órát.
-
Eversmann
senior tag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Ma ez volt nálam is. Stellán bementem, csávó kúszik. Mellette lootol az egyik. Látszólag arrébb ment, néztem volna defibet neki. Erre hátbakapott
A másik kedvencem, szintén itt. Segítettem fireballnál. Erre azt hitték rájuk lövök, erre átváltott Rat módba az egyik, elkezdett lőni. Elfeküdtem, jött egy másik. Kiabált, én vagyok a Rat. Mondom, célt tévesztettél barátom. Erre már őt is lekapta a Rat. Röhögtem egyet
-
Pedro78
senior tag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Konkretan egy kalap szar az egesz pvp. Tegnap steallan leraktam ket shreddert meg par pops/fireball-t es egy rakat pokot, fullra fel voltam healelodve es fullos volt a shieldem,(medium) egyszercsak hatulrol kaptam loveseket, mire megfordultam mar fekudtem is...lvl1 kettle hat koszbaszdmeg. (cod es bf-et is jaszom, szal a pvp-t szeretem, de itt mar kabe egy honapja sem lottem playerre mert okom sem volt es alapjaraton nem stilusom.)
Ez mar a harmadik ilyen ugy hogy tenyleg nem lottem senkire es altalanossagban mindig bejon hogy nem lovok, inkabb segiteni szoktam. ugyhogy szepen ertekeltem a kor vegen es elkuldtem oket anyjukba, hogy ezzel nem kezdenek semmit...Lehetne amugy, mondjuk ha egy lvl1-es light ammo-s fossal nem olvasztana el a medium shieldet. MEggondolna a sok csicskagyasz hogy lojjon-e...
-
ULPIUS
őstag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Azért az nem klasszikus pvp-zés, hogy valaki váratlanul rádlő és nem tudsz időben ragálni, meghalsz és akkor szerinted szar. Ez valóban nagy probléma kezdetek óta a játékban, hogy a friendly lobbykban mindenki úgy kezeli a pvp-t, hogy az nem is létezik már, ezért ha egyszer elkezdődik egy lövöldözés akkor mindenki nyavalyog.
Én se sokat pvp-ztem eddig de szerintem nem annyira rossz az amikor már ráérzel, inkább az a baj, hogy tényleg nincs sok értelme mert aggresszív pvp lobbykban is tele van free loadouttal. Szoktam nézni olyan youtube mixeket ahol azért igen faszán pvp-znek egyesek, meg azokban a lobbykban mindenki pvp-re készül tehát máshogy kezdődik eleve egy harc nem úgy mint nálad vagy nálam, szóval tudna ez jó lenni, de ezekben a videókban is látni, hogy eltesz 8-10 embert, kifejezetten jó harcok is vannak de aztán nincs kb semmi jutalma mert a 10ből 8 faszi free-vel volt.Fegyverthasználatról sztem annyi, hogy olyat érdemes pörgetni amivel élvezed a játékot, akár csak az ARC-ok ellen, ill. néha érdemes kipróbálni új fegyvereket és pár napig menni velük, hogy kiderüljön mennyire jön be. Nem azért kell epic fegyvert bevinni mert op vagy ilyesmi hanem mert tegyük fel, hogy szereted használni ezt vagy azt. Én a Bettinával vagyok most így, újszerű élmény használni, eddig hozzá se nyúltam, mindenki szidja de ARC-ok ellen tök jó, illetve pötyögtetni kell nem full autoban tolni, csak egy bajom van vele, h nagyon eszi a lőszert és ugye 40db elfoglal egy slotot. Ilyen szempontból (is) renegade sokkal jobb, de azt meguntam meg a vanatort is kicsit pedig az kedvenc. Pisztolyból Burlettát használom mostanában inkább. Tempestet szeretném még elkezdeni aktívan használni de még nincs hozzá BP-m így azt a 2 db-ot ami van eddig féltettem
(tudom hülyeség)
Apheliont és jupitert próbálgattam még a napokban a lőtéren, eddig se tetszettek de ez továbbra se változott azután, hogy kb negyed óráig lövöldöztem velük, nekem nagyon nem adják. -
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Akkor én mit szóljak.
A tegnapi, közös pár perces együttműködésünk eredménye az lett, hogy miután este beléptem a játékba, többször támadtak be, mint az addig eltelt 150 órában összesen. Először nem esett le, hogy mitől vadult meg így a nép, mert már hetek óta, csak békés társaságba kerülök, mire kb. a harmadik letérdelésem után ugrott be, hogy mivel Te valószínűleg PvP-zel is, és mivel utoljára veled közösen mentem be arra a pár perces csereberére, a rendszer úgy kezelt, hogy én is átmentem zsiványba veled együtt, és sorozatosan a zsiványok közé dobott be ezután. 
Most már csak az kérdés, hogy hányt kört kell még vezekelnem, mire visszakerülök a békegalambos szekcióba?
-
SoulReaver
veterán
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Tényleg ez van.
PVP-n kívül nem lesz értelme másnak... Bemész összeszeded az utánpótlást... Rugó, akku, stb... Vagy kinyírod a 1000. Bastiont?
Lassan kifúj..Tuti tudnak róla meg van akarat, csak szerintem van egy tervük és aszerint haladnak... Lehet veszítenek most pár játékost, de úgy vannak vele, hogy majd jönnek újak, vagy vissza jönnek a régiek..
-
-
SoulReaver
veterán
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Mekkora egy seggarc lehet az ilyen...Én megszoktam nézni a steam profilját annak, akivel van valami negatív... PL. Ma DAM-on elektromos viharban mennék Testing Annex kulcsos szobába... Már az épületből lőtt rám egy agyas... Közben két hornet is megtalált... Bebújtam a kis ficakba a lift mellett, ott a két hornetet leszedtem, közben jött rám a felső szintes agyas... Anvil IV volt nálam, épp töltöttem, 3 lőszert sikerült és akkor kaptam egy lövést.. Utána bukfenc lövés, bukfenc lövés feküdt is... Ordítottam neki, hogy FCKNG RAT!!!!! XDDD néma volt és PS játékos...
Másik Stellán volt... Stellán is volt egy ilyen néma gyökszi.. hagytam, hogy meglőjön, hogy utána shotival letúrjam. Így elvileg marad a barátságos lobby, mert nem én vagyok az agresszor. Neki pl 36 órája volt a játékban..
BlueGate-en az exitnél lőttem a horneteket, amikor egy másik néma gyökér lőtt hátba, ott ferro IV-m volt, neki meg renegade... Egyszer törtem, aztán rosszfele bukfenceztem és kilőtt
ő valami gagyi sztrímer lehetett a nevéből ítélve... -
-
-
ULPIUS
őstag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Legalább 4-et le kell szállítani a 3 csillaghoz és azt is kétszeres szorzós pályán úgy tudom.
A biztosítékkal nyitható ajtók is számítanak, így éjszakai stellán is meg lehet csinálni, vagy dam-en, illetve blue gaten ven egy 3 biztis ajtó a headhouseban + egyet be kell rakni az Ancient Fortnál a nyitható pinceajtóhoz, akkor elvileg megadja a 3 csillagot. Ennek párszor nekimentem de sose adta ki.
Az a baj, hogy túl random és lutri az egész és szinte mindig elviszi más mire az ember odaér, a spawntól és szerencsétől függ az egész, én 2 csillagnál feladtam, ez ilyen idióta szivatós feladat, semmi élvezet nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, adni nem tudok semmi értelmeset cserébe, a köszöneten kívül.

De ugye visszalőni se szabad...
Most néztem, pl. az Aphelion bp sima szürke boxból esett Stellán, mert eltettem screenshotban...
Hangtompítót teszek rá, vagy kompenzátort, simán elvan. De a bp nekem is szenvedés volt... de pont a Metaforge-ben néztem át, hogy hol találni raider stash-t+eleve uncovered cache event, elsőre
RazoR