Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz ULPIUS #3634 üzenetére

Békés trio se lenne egyébként rossz, én pl. nem vagyok antiszoc, de angolul csak írni tudok... viszont randomokkal 99%pvp a vége, mert egyszerűen ilyen a gém, és ráadásul amikor nem, akkor vagy rádragadnak, rádlootolnak, vagy ketten kétfelé szaladnak, szóval nem vagy előbbre.
    Avagy lehetne pl. queen, matriarch eventkor mondjuk 8 vagy több fős pve, hogy ne legyen véletlen sebzés(esetleg loot után vérszemet kapás) +ehhez valami jelzés is, ingame nagyon kéne repu, szint kijelzés amúgyis.
    Az ember pl. szívesen segítene kicsiknek, de evidensen egy 75 maxoshoz nem ugranék be pl. bastiont ölni funból... Igaz pl. stellán az exites bastiont szét szoktam szedni föntről "csak úgy", és sokan elő is jönnek lootolni/ki tudnak menni stabilan, és hálálkodnak. :DD fun. De egyszer pl. hagytak ott bp-t, nem volt túl extra, de nem volt meg. :B

Rocketeert is poén hergelni, azt is már most volt kör, hogy 3-at lelődöztem, ebből egyet ketten, spaceporton, de nekem csak upgrade-hoz kellő mati kellett, az meg már az elsőből meglett...

Hatalmas volt, mikor kilootoltuk a launch towert egy sráccal, én balra, ő jobbra, lent megint összefutottunk, kint rocketeer, srácra ráfért a repair... kimegyek, na mondom rocketeer, ferro elő, a srác elkezd visongani, tele van loottal+mekkora barom vagyok, mit hergelem, már pont elrepült volna... :DDD;] No de volt nálam wolfpack+3 seeker+minden is:D Aztán pislogott, hogy ő ilyet még nem látott, hogy a wolfi bedarálja a rocketeert;] Lootra meg is hagytam neki, együtt mentünk ki is, közben persze még kilőttem kb. mindent is, mikor már az exitnél voltunk, vesztenivaló nincs már, ha kúszva is kiér az ember, mondja is, hogy te nem vagy normális👌🤣

De queenen még sose voltam, messze volt/túl későn értem be, cuccom is most kezd lenni jobban, most nem fogok 5 pintért resetelni, legyen fun, +igyekszek mindent megszerezni...
    Aztán ha jönne valami nagyobb update, akár pont resetnapkor, nem kéne csupaszon menni.

Az expeditiont azért feltöltögetem. Bár most extrémebb cuccok kellenek...
    Ki tudja, hátha a 3. expedition változik jutalomra.

Szintet emelni nem tudnak, mert akkor még ez a +5 pont is értelmét vesztené, ígyis ha szigorúan vesszük, a 75+10 mondjuk kb. mindenre elég, én nem hiszem, hogy ez így tartható marad, ez nem járható út. A mostani jutalom skint se látom már senkin, nekem mondjuk az van, de csupasz fejjel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés