Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Békés trio se lenne egyébként rossz, én pl. nem vagyok antiszoc, de angolul csak írni tudok... viszont randomokkal 99%pvp a vége, mert egyszerűen ilyen a gém, és ráadásul amikor nem, akkor vagy rádragadnak, rádlootolnak, vagy ketten kétfelé szaladnak, szóval nem vagy előbbre.
Avagy lehetne pl. queen, matriarch eventkor mondjuk 8 vagy több fős pve, hogy ne legyen véletlen sebzés(esetleg loot után vérszemet kapás) +ehhez valami jelzés is, ingame nagyon kéne repu, szint kijelzés amúgyis.
Az ember pl. szívesen segítene kicsiknek, de evidensen egy 75 maxoshoz nem ugranék be pl. bastiont ölni funból... Igaz pl. stellán az exites bastiont szét szoktam szedni föntről "csak úgy", és sokan elő is jönnek lootolni/ki tudnak menni stabilan, és hálálkodnak.
fun. De egyszer pl. hagytak ott bp-t, nem volt túl extra, de nem volt meg. 
Rocketeert is poén hergelni, azt is már most volt kör, hogy 3-at lelődöztem, ebből egyet ketten, spaceporton, de nekem csak upgrade-hoz kellő mati kellett, az meg már az elsőből meglett...
Hatalmas volt, mikor kilootoltuk a launch towert egy sráccal, én balra, ő jobbra, lent megint összefutottunk, kint rocketeer, srácra ráfért a repair... kimegyek, na mondom rocketeer, ferro elő, a srác elkezd visongani, tele van loottal+mekkora barom vagyok, mit hergelem, már pont elrepült volna...

No de volt nálam wolfpack+3 seeker+minden is
Aztán pislogott, hogy ő ilyet még nem látott, hogy a wolfi bedarálja a rocketeert
Lootra meg is hagytam neki, együtt mentünk ki is, közben persze még kilőttem kb. mindent is, mikor már az exitnél voltunk, vesztenivaló nincs már, ha kúszva is kiér az ember, mondja is, hogy te nem vagy normális👌🤣De queenen még sose voltam, messze volt/túl későn értem be, cuccom is most kezd lenni jobban, most nem fogok 5 pintért resetelni, legyen fun, +igyekszek mindent megszerezni...
Aztán ha jönne valami nagyobb update, akár pont resetnapkor, nem kéne csupaszon menni.Az expeditiont azért feltöltögetem. Bár most extrémebb cuccok kellenek...
Ki tudja, hátha a 3. expedition változik jutalomra.Szintet emelni nem tudnak, mert akkor még ez a +5 pont is értelmét vesztené, ígyis ha szigorúan vesszük, a 75+10 mondjuk kb. mindenre elég, én nem hiszem, hogy ez így tartható marad, ez nem járható út. A mostani jutalom skint se látom már senkin, nekem mondjuk az van, de csupasz fejjel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fun. De egyszer pl. hagytak ott bp-t, nem volt túl extra, de nem volt meg. 

No de volt nálam wolfpack+3 seeker+minden is
Aztán pislogott, hogy ő ilyet még nem látott, hogy a wolfi bedarálja a rocketeert
RazoR