Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz DeFranco #16635 üzenetére
kicsit gondolkoztam a helyzeten amíg vártam
meg egy másik foglalkoztató figyel rá, nem csak azok akikkel rossz volt a tapasztalatom
így kicsit árnyaltabb lett a szitude alapvetően én is erre jutottam, h nem lehet elvárni jogi/műszaki..akármilyen magasabb kvalitású iq-val rendelkező a bölcsis foglalkoztató...ők máshol más szintű munkát végeznek
ide meg ez a szint jut
remélem azért kihozzuk a szituból amit csak lehet
2-2,5 hó azért nem a világ -remélemeladó: vadi új soundcore motion+
-
addikt
válasz DeFranco #16635 üzenetére
nálunk is ugyan az a bölcsi, de már a második garnitúra dadus van egy év alatt.... szóval nem csak maga az épület a fontos, hanem ahogy mondod, a nevelők maguk
és az is igaz, hogy a csoport szintje meghatározza, hogy mit lehet kezdeni velük
aki 3 évesen is még az orrát túrja és nem tud egy egyenes vonalat rajzolni, ott hiába akarsz összetett, fejlesztő játékokat tolni... és ha a csoport fele ilyen, akkor inkább keress másik bölcsit - de itt megint nem lehet általános érvényűt mondani, mert bárhol összejöhet egy-egy tehetségtelenebb csoport, ez nem középiskola, ahová megszűrik a gyerekeket, még a magán bölcsikben sem.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest