Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Goose-T #9663 üzenetére

    nálunk anyuka túlféltette az elején plusz lehet kicsit túladminisztráltuk, de elég hamar elmegy a kedve attól ami nem sikerül. felmászik a csúszdára, de nálunk ilyen rámpa van, nem létra, ha most tippelnem kellene azt mondanám neki se állna ennek. meg úgy általában ez van, hogy annyira nem fekszik bele a kihívásokba, ha nem megy valami (felmászni az ágyra, meglökni a lendkerekes kisautót, kiszedni a lufit a rácsos ágyból) akkor nem erőlteti. megcsinálja, ha sikerül, de ha nem, akkor úgy hagyja. pl. régen felmászott az ágyra simán, most valamiért nem ment neki, fel is hagyott vele, lufit nem éri el a rácsos ágyban (ő kint, lufi bent) nem nyújtózkodik érte, hanem sír, hogy kell neki. tv-asztal alá berúgott kislabda ugyanez, mutat rá és kéri, ha nem veszem ki vagy ott hagyja vagy követeli valamilyen formában.

    tény, hogy a lakás is kicsi, és a szobákban a konvektor és a ruhaszárító állvány miatt sok a tiltott terület, így be is van kicsit korlátozva ha fent vagyunk.

    amúgy egy engergiagombóc ő is, szeret is lent lenni, jó a mozgáskoordinációja is, szépen mozog szépen jár, meg is old mindent, de a nagy kihívásokkal nem kínozza magát.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés