Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz blt-blog #18799 üzenetére

Mivel elég közel jársz ezért leírom. Fele-fele arányban eltaláltad egyébként.

Kezdem az egyszerűbbel. Ennyit pöcsölni ezen a témán...és a végén beleakadni abba, hogy éves (!) szinten emiatt keletkezik egy 7000(!) forintos költség... miközben az eddigi információk alapján még Steve Wonder is látja, hogy itt bizony még a balatoni út benzin költségén is bejöhet az összeg, ha 20km/h-val lassabban megy... (költői túlzással élve) Szóval tehetném ide a híres Jackie Chan mémet...mert totál WTF. Arról nem is beszélve, hogy egy gyerekre költött éves költség kerethez hogyan viszonyul ez az egyszeri költség. És itt most tényleg ne jöjjön senki a mélyszegénységgel, mert konkrét ember konkrét esete forog fent.

A másik része, hogy ez szerintem totál edge case figyelembe véve az életkort... Ellenben remek kockázata van összeszedni mindenféle fertőzést, különösen fosós-hányóst. Aki ennek a kockázatát vitatja az szimplán buta. Aki a kockázat mértékét na azzal már egyetértek...mert ez mindenkinek a saját megítélése.
    Eljön Ödönke, meg apukája, aki mondjuk sajnálta erre a pénzt aztán hopp megszökik a dzsinn a palackból. És akkor a gyerek is meg te is kiesel 1-2 hétre. Funny...
    Szerintem soha a büdös életbe nem lehet nyugodtan ülni a tengerparton. Akkor sem ha a kis Cseh Lacikát hozzák ki... Bármikor történhet baleset, szóval kvázi ugyanúgy készenlétben vagy és nézed mi történik... De én inkább már akkor bent vagyok vele aztán labdázás, meg játék... De egy későbbi korosztály már...

A véleményem tömören, hogy nincs hozzáadott értéke annak, 2-3 évvel korábban van úszásra tanítva ebben az időszakban. Tehát ezt most kiemelném a nehezen olvasók számára is. A teljes életére vetítve nem lesz előnyben az aki pár évvel korábban lát tengert, meg medencében csáplást... 1-3 éves vs 4-5 éves.
    Aztán ettől függetlenül szülőként mindenki úgy dönt ahogy akar és ha ez a szíve vágya, akkor hajrá... Csak akkor ne lepődjünk meg a velejáró tényezőkön. Ár és kockázatok. :R

Új hozzászólás Aktív témák