Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Tablet is csak egy eszköz. Lehet azt nagyon jó is meg nagyon káros is.
Mi zongora (simple piano) miatt vettünk. Az kikopott, de a nagyobb azért top alsós matekból mert matific. kb 1+ évvel jár az osztálytársai elött, 2024ben egy darab 4ese volt (amikor rosszul olvasott el egy feladatot).
Kissebb rápörgött egy Unikornisos memoria játékra, 4.5évesen levert.wtf
...
Összességében nagyon masszívan pozitivnak érzem nálunk a tablet vonalat.
btw most a duolingo kidset néztem, meg a Khan academyt angol vonal miatt. Igéretesek.Tény ehez utána kell olvasni vagy/és meg kell nézni mit raksz fel és szabályozni kell.... és ahogy látom ez túlnyomó részt nem megy. Jött pl az osztálytársaknál a skibidii örület.... meg fejből tudják a mini Feri szövegét. Uramatyám.
szerk: Hétvégén nagyobb a Stilton könyvekre pörgött rá. Letöltöttem. Tabletre fel. Este azt olvasta. Király.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest