Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
Össze kell pattintani. Semmi ragasztó.
Leszeded a védőfóliát belülről, majd 1X a koronát kell berakni majd a másik oldalon megnyomni.
Ezután bubi mentessen ráfeszül a tetejére. Az aljával meg egyszerűen össze kell pattintani.
Ja és adnak még 1x 2x törlőkendőt, hogy ne a koszos zsíros kijelzőre pattintsd rá.
Most du találtam fémből is 4 féle színben. RoseGold ami új szín. (10$) -
xhege
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
Igen az üzemidő az egyik mozgatórugó, illetve a Garmin statisztikái.
Imy: remélhetőleg elégedett leszel, igaz van 14 napod, hogy elállj, ha mégsem. Nekem férfiasan megvallva az Ultra küllemében nem igazán tetszett. Nem tudtam megszeretni. A klasszikus AW forma jobban tetszik és kényelmesebb. Nyilván ez csak az én ízlésem, és más teljesen másként láthatja. Illetve olyan gondom volt még vele, hogy edzés közben pl tolódzkodás esetén gyakran benyomódott az akció gomb és megállította az edzést. Viszont az Apple ökoszisztémába parádésan illeszkedik, és nagyon jó okosóra.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Viper26
üzenetére
Ott van benne, hogy először 80%-ig tölt, majd a használati görbéd mentén tölt fullra. Ha változott esetleg, hogy hogyan használod, akkor az is befolyásolhatja. Nálam is be van kapcsolva, de sosem láttam, hogy 80%-on megállt volna, mindig telemegy (de engem ez nem zavar).
-
Stark95
tag
válasz
Viper26
üzenetére
Mármint a telefonon gondolom, ott ki volt kapcsolva, most be kapcsoltam, de így gondolom a telefonon is feldobálja majd egy ablakban az üzenet tartalmát, vagy nem?
Most ki sem tudom próbálni, mert közelben távolban nincs ember akit megkérnék, hogy küldjön valamit viberen
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 45mm
- új Apple Watch Series 11 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok fekete titán milánói szíj 3 év Apple garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most 2 hétig az S9 volt rajtam. Ma délután visszavettem a Garmint….
Nekem ennyi van ott, sehol sem találom