- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Arról tudok mesélni, amit tapasztalok reggel óta. Apple id-val belépek és semmi. Utána akar regisztrálni, 7 napra, stb. Apple id-val nem játszik le semmit. Szóval a "Akinek van felhasználója, annak automatikusan aktiválódik" -egyelőre nem állja meg a helyét.
A twitteren kívül az apple mindenhol 3 napot hirdetett, aztán úgy tűnik 2 nap lesz belőle, vagy annyi sem. Végülis a balhé is reklám... -
Mr. Elliot
senior tag
Igen tartalmaz. Tv-n QR kód segítségével léptem be akkor amikor előfizettem, azóta belépve maradtam. Szóval nem emlékszem erre pontosan. Laptopon is be voltam jelentkezve nagyon régóta az applikációba. Az volt a fura, hogy mindenhol ki voltam jelentkezve. Tegnap este miután tapasztaltam, hogy ki lettem léptetve akkor akartam újra belépni jelszó kezelővel. Ezért kizárom, hogy én rontottam el a jelszót. Itt ki írta, hogy hibás felhasználó vagy jelszó. Jelszó emlékeztető után kérte, hogy adjam meg a telefonszámom, az utolsó két számjegyét mutatta, ott megadtam a számom és akkor írta, hogy a profil zárolva van majd emailben felveszik a kapcsolatot velem.
Nem értem ezt a több próbálkozást, mert én legalább egy éve így nézem, hogy nem adok meg jelszót. 2 tv egy laptop ami be volt mindig jelentkezve de sosem egyszerre ment az összes eszközön.
-
doc
nagyúr
"10 eszközön jó, egyiken fura a megjelenés, akkor nem a megjelenítő a gond" - hat szerintem meg ez pont azt jelenti
Nekem pl a Philipsen minden codechez (pl Dolby, HDR, stb) kulon-kulon be kellett allitgatni a kulonfele szinteken, beallitasokat. Ha pont azt nem allitod be amelyiket az Apple TV hasznal, akkor az pontosan ezt fogja eredmenyezni amit leirtal...
De a Seet nem neztem meg, rakukkantok majd. -
doc
nagyúr
En Apple TV-n (marmint a fizikai eszkozon), Samsung TV-n, Androidos TV-n, MacOS-en es iOS-en is hasznalom. Mindenhol jo
(bar a Samsungon neha furak a feliratok, olyan mintha a valtozonevek latszananak a konkret ertek helyett pl. az epizod szamanal, de ez legfeljebb minimalisan zavaro olyankor, amugy tokeletesen mukodik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor elviekben a karácsonyfa alá bekerülhet?
Elég gáz apple azt gondolta mindenki mobilon filmezik meg mac-en? Elég meredek gondolat
Nekem pl a Philipsen minden codechez (pl Dolby, HDR, stb) kulon-kulon be kellett allitgatni a kulonfele szinteken, beallitasokat. Ha pont azt nem allitod be amelyiket az Apple TV hasznal, akkor az pontosan ezt fogja eredmenyezni amit leirtal...