- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
-
devil-k
nagyúr
Egy kolcsonzes mondjuk, ha tobb ember nezi egyszerre, akkor mar olcsobb, mint elmenni a moziba. Es meg neha motpziba is jar az ember..
Rendszeresen járok moziba és nagyon szeretem. Annak ellenére járok, hogy van itthon házimozim, vetítőm stb. A mozinak van egy feelingje. Viszont tetszene az, hogy olyan filmeket nézhetnék meg az Apple TV+ -n, ami épp a moziban fut. Temérszetesen nem ingyen, hanem pl. 1 mozijegy áráért.
Ettől függetlenül életszerűtlen szerintem, hogy azt mondom a haveroknak, hogy most ne menjünk moziba, hanem vegyünk meg valamit az Apple TV+ -n.
Magyarországon sok mindent szeretnek az emberek, de fizetni egy szolgáltatásért... na, azt nem. Tisztelet a kivételnek.
-
hadam98
senior tag
Nagyon sok exkluzív készül, mint írtam itt ahogy elnézem inkább a minőség mint a mennyiségre mennek, ez látszik a kép és hang minőségből, a tartalomról és elég megnézni a neveket akikkel dolgoznak. A mennyiség miatt nem kell aggódni, az első 3 hónap szerintem húzós lesz, de ha beindul utánna jönnek folyamatosan. Minden hónapban ígérnek új tartalmat, és eddig is elég sok komoly exkluzívról lehet tudni amik jönnek, hatalmas nevekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest