Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Hát egyelőre nem sikerült...
A családban 5 telefonból 5-ön nem megy stabilan. Van, hogy megy, de beletekersz, leáll, van, hogy el se indul a lejátszás. App store-on egy rakás hasonló negatív vélemény van.
Úgyhogy egyelőre marad csak a TV.Ja, a családi megosztás pusztán droidon továbbra se megy, legalábbis eddig nem találtam megoldást.
-
BigBear
senior tag
Sziasztok,
Bár láttam, mások is kérdezték korábban, bátorkodnék feltenni a kérdést, hogy van-e már valami mód az apple tv+ megosztására / családi csoport létrehozására, ha nincs semmilyen apple eszköz a családban?
Most, hogy már van droid alkalmazás is, a párom is nezegetné néha, de egyelőre csak az én fiókom tudtam beállítani a telefonjára. Ezzel csak az a gond, hogy keveredik a megnézett anyag, a folytatás stb.
Az apple oldalán nulla segítseget találtam erre, alap, hogy legyen apple eszköz. Nost ez nincs és még1x nem is lesz. Droid appban nem lehet, pc-n nem lehet, droid tv / lg tv appban nem lehet megosztást, családi csoportot létrehozni, vagy legalábbis én nem találtam.
Netet bújtam, de eddig semmi...
Esetleg valaki megoldotta valahogy apple eszköz nélkül, vagy nyugodjunk bele, hogy ez ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képregény topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Fehér Gamer Gép - GIGABYTE B860, Ultra 7 265KF, 16GB DDR4, RX 9060 XT 16GB, DDR5, 500GB SSD, 650W
- Gigabyte AERO X16 1WH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Samsung Xcover 7 gyári független bontatlan
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- GIGABYTE RX 6900 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest