Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
válasz
Gigicuci
üzenetére
A See a harmadik rész után lesz igazán jó, addig szinte áll az egész sztori.
Igen, a sorozatban a színészi játék is nagyon ott van, imádtam, kár, hogy várni kell most a következő évadig.
A Servant és a Truth most nálam elsőbbséget fog élvezni ha véget ért a For All Mankind, szépen lassan nézem őket mert ha nem akkor hamar végignézem az összeset.
Azért nem tudom néztétek-e a sorozatok értékeléseit de elég durva, hogy a See és a For All se érte el a 7.8 pontot IMDB-n. A Truth meg 7-et se? Valahogy ilyen színészekkel és budgetel nehezen hiszem el, hogy a 7-et se üti meg a sorozat, igaz azt még nem láttam.
Ezzel az egésszel csak annyit akartam, hogy szerintem direkt lehúzzák az Apple sorozatait vagy azért mert jaj a Disney most a menő, vagy mert ez Apple, én rengeteg sorozatot láttam, a legnagyobbakat beleértve, de a See és a For All minimum 8 pont, a költségvetés a sztori és az egész színészi játékáért minimum 8 pont, ennél százszor rosszabb sorozatok és filmek kaptak jóval jobb értékelést, kész vicc az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Android szakmai topik
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest