Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
válasz
üzenetére
Ha linux uzemeltetesre gondolsz akkor arra eleg jo tud lenni. Amugy ez a BSD-hez all kozelebb nem pedig a linux-hoz, de van GNU-s valtozat a leggyakrabban hasznalt parancsokbol, igy nem teped ki a hajad. Vannak nyugjei ennek is mint mindennek, a halozatokat viszont eleg jol kezeli, de elmarad abban amit linux alatt (iptables) meg tudsz csinalni. iTerm2-t nagyon jol szemelyre lehet szabni, ilyet en meg linux-on nem lattam. Windows-hoz meg ott az MS RDP ami szerintem jobb mac-en mint a sajat platformjukon. Programozashoz nalunk a linux-ot hasznalnak a sracok, mert ott kenyelmesebb kontenerekben futtatni az adott cuccot, ilyen sajnos nincs mac-en, csak teljes virtualizacio. Amugy az IDE-k nagy resze fut barmilyen rendszeren. Ha megfogadsz egy jo tanacsot... ha programozas/uzemeltetes iranyba indulsz el, akkor amerikai ANSI keyboard-os gepet valassz es azt a kiosztast tanuld meg hasznalni, legyen az PC vagy Mac.
Alapjaban veve kenyelmes cucc, de software es a hardware minosege egyre szarabb, az ara pedig egyre dragabb. Mindenkeppen probald ki az uj gepek keyboard-jat. En 1,5 honap alatt sem tudtam megszokni, mert szerintem hasznalhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest