Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apple808
csendes tag
Sziasztok!
Nekem volna egy olyan kérdésem,hogy nekem van egy apple macbook pro a1181 notim amit úgy vettem ,hogy win7 volt rajta tökéletesen működött,de a betöltés közbe kinyomtam azóta semmi,próbáltam volna újra telepíteni,de nem engedi most azt mondták csak a gyári szoftal lehetne.
Ha jól mondom leopard 10.6 ,nem értek hozzá valaki megoldást tudna rá,hogy mit lehet vele kezdeni? -
apple808
csendes tag
válasz negyedes #26859 üzenetére
Értem,kérdés honnan tudnák szerezni ilyen telepítő lemezt?
Mert ez a leopard 10.6 kellene rá egy srác aki kicsit jobban ért hozzá megnézte az aksi alatt és lekérdezte az applet,ott mondták ezt mert már egyel próbálkoztunk egy 10.6.6 és csak az almáig jut ott megáll,és azt írja ki valami nem jó neki[ Szerkesztve ]
-
apple808
csendes tag
Kérdés az volna mivel írjam ki a letöltött operációs rendszert,és mibe formázzam meg ntsc,vagy fat32,vagy mindegy?
-
apple808
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem ide való téma,de segítség kéne,most lett újra telepítve a apple macbook a1181 gépem,nem gyári szoftver van rajta,ha frissíteni szeretném azonnal megadja magát,így nem frissítem a rendszert
De valamiért nem akarja lejátszani a videot vagy is a divixet semmit mi lehet a baj,vagy honnan tudok tölteni hozzá való drivert?
Meg flas playert ilyesmit?
Köszi előre is a segítséget! -
-
apple808
csendes tag
-
apple808
csendes tag
válasz TheMarci #27251 üzenetére
Már megvolt hívtam,de azt kaptam ez van ezzel tudta csak megcsinálni és ennyi......
Azt hol tudom megnézni van e rajta?
De ha megpróbálom frissíteni akkor össze omlik,és lehet megint feltenni ezt rá,sót a srác ink telefonon elmagyarázta mit kell csinálnom mert ö nem ér rá,és ............Ezt amit linkeltél ezt azzal géppel kéne letöltenem?Vagy egy másikkal is jó csak írjam ki?
Bocsi nem értek nagyon hozzá most próbálkozok vele mert megint 10eft nincs .......[ Szerkesztve ]
-
apple808
csendes tag
Snow.Leopard.10.6.1-10.6.2.SSE2.SSE3.Intel.AMD
Mac OSX Snow Leopard 10.6.6 SSE2 SSE3 Intel Only
Ezt a 2 találtam melyik lehet jó?Csak simán írjam ki lemezre pl neroval?
-
apple808
csendes tag
Nos rá kerestem,hogyan tudnám pendrivre tenni a mac rendszert de sajnos nem add be nekem semmit,az iso to usb-vel jó lehet ha megcsinálom ?Mivel 6.13gb és egy sima lemezre nem fér rá.
[ Szerkesztve ]
-
apple808
csendes tag
Na sikerült elinditanom,kb 30-40 perc és megírom sikerült e,nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle
-
apple808
csendes tag
Ja és valamit lehet ecsesztem mert a mac mappát (én adtam neki ezt a nevet) az asztalra szerettem volna ki tenni,de sajnos eltünt nem találom sehol
-
apple808
csendes tag
Köszi szépen mindent,már megtettem
Most már csak magyarra kéne varázsolni valahogy,és akkor már büszke lennék magamra,hogy megtudtam csinálni
A szervizes srácnak meg majd lesz egy két keresetlen szavam,hogy mire vett el 10eft közbe nem csinált semmit vele[ Szerkesztve ]
-
apple808
csendes tag
Privátba küldtem linket hogyan csináld,szerintem nézd meg és tuti segit
-
apple808
csendes tag
Na csak nem jól csináltam valamit mert ki szerettem volna húzni az asztalra (mac) névre kereszteltem pontosan nem tudom minek hívják amibe minden megtalálható(saját gép),de nem találom most már sehol ......
-
apple808
csendes tag
Az lenne a kérdésem,hogy megy szépen a gépem,de ha usb-re csatlakoztatom a Galaxy s4 nem csinál vele semmit csak tölti,mi lehet a baj?
Ha pendrivet teszek bele az megy. -
apple808
csendes tag
válasz Handball94 #27409 üzenetére
Köszönöm a segítséget,megpróbálom
-
apple808
csendes tag
Hello!
10.6.8 Os x. van a gépemen és azt mondták az még nem támogatja a full screen képmódot a böngészőn(chrom),hogyan tudnám szét húzni a képet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air 2017 13 i5/8GB/128GB SSD
- Apple MacBook Air 13" Mid 2011 (i7 1,8GHz, 4GB RAM/256GB SSD) SZÁMLA, GARANCIA
- Apple MacBook Air 13" Mid 2012 (i5 1,8GHz, 4GB RAM/256GB SSD) 1 ÉV GARANCIA, SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 15" Mid 2015 (i7 2,5GHz, 16/1TB) 1 ÉV Garancia, számla
- Apple MacBook Pro 13" Mid 2014 (i5 2,8GHz, 16GB RAM/500GB SSD) Akku 102 ciklus, GARANCIA, SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest