Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
delibab
senior tag
Sziasztok,
1 hete beszereztem egy retina pro-t és legnagyobb meglepetésemre nem tudok törölni a pendrive-l, amennyire tudtam utánanéztem és ugye ez az NTFS miatt van! Az összefoglalóban található programokat ajánljátok vagy esetleg az régen lett frissítve és azóta van jobb? Főleg ingyenes érdekelne!
Előre is köszönöm!
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
delibab
senior tag
válasz randras #30365 üzenetére
Köszi, megvenném én is, csak nem vagyok oda ezekért az online utalgatós dolgokér.... jobb szeretem a kp-s, kézzel fogahtó vásárlást... + se bankkártya se bankszámla...
bugmenot1 : Köszönöm, néztem ezt is!
[ Szerkesztve ]
-
delibab
senior tag
Sziaszok,
Lenne két kérdésem, mkv lejátszására milyen programot használtok? store-l letölthető is érdekelne, az sem baj ha ingyenes... vlc nem igazán tetszik mert külön el kell indítani... A második az lenne, hogy youtbe-ról letöltésre valami jó progi-t tudtok? Win-n a free studiot használtam...
Előre is köszi!
-
delibab
senior tag
válasz Peetey91 #30677 üzenetére
Na, beállítottam alapértelmezet lejátszónak, viszont úgy értettem az elindítást, hogy ha "kiadom" a vlc-t akkor onnantól nem indul el a program.... állítsam be, hogy induljon el ha bejelentkezek vagy esetleg másképp kell telepíteni?
-
delibab
senior tag
Sziasztok,
Véleményekre lennék kíváncsi, hogy ha veszek egy 11 air-t akkor azon el tud futni normálisan a win ha felteszem? Leginkább a 4gb ram miatt kérdezem.
Előre is köszi!
-
delibab
senior tag
válasz lugosi #37340 üzenetére
Na ez jó kérdés... Mi különbség? Melyik az ajánlott?
Nem nagyon értek hozzâ csak volt korábban is mac itthon viszont volt, hogy kellett volna a win és ezért kéne. Ha működik jól akkor nem kéne wines gép is..." Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
delibab
senior tag
Én is ettől tartok ezért kérdeztem... A core m proci mennyire alkalmas ilyenekre? Mindenképpen kicsi gépet vennék és a 11 air jó lenne csak a + 4gb ramnak olyan felára van, hogy beszarás... A legjobb a 12 mac lenne csak nem core m procival...
Ezek után mindig arra jövök rá, hogy retina pro lenne az ideális... csak az kb 2x annyi...
-
delibab
senior tag
Akkor ezt nagyjából el is felejthetem... Nekem az abajom, hogy ha valami szűkös azt nem fogom szeretni, idegesíteni fog és eladom... akkor vagy hagyom a wint vagy erősebb gépet kell vennem, szűkölködni nem szeretnék!
-
delibab
senior tag
Akkor mondjuk még jó is lehet! Csak nekem az a halálom ha valami lassú, de azért egy próbát megér mert nagyon alap dolgokra használom csak!
Ragnar95 : az nem gáz, ezek elég gyorsak már.
Lehet teszek egy próbát!
Köszi mindkettőtöknek!
-
delibab
senior tag
válasz Peetey91 #37401 üzenetére
Ez korrekt!
Ha még meg van akkor én megköszönném, nekem most jól jönne!Van az apple oldalán két féle parallels desktop for mac, az egyik oktatási verzió és fele annyi mint a sima. Van valami különbség?
Egyébként köszi mindenkinek a segítséget, vettem gépet és ha lesz időm akkor hétvégén felrakom a win-t is kíváncsiságból / tartalékba, akkor majd lehet, hogy még jövök a kérdéseimmel...
-
delibab
senior tag
válasz #33846528 #37535 üzenetére
Szia,
Én egy 11 air-t használok ( igaz csak egy hete) de ezeket az alapműveleteket gond nélkül tudja! Nekem méretben is nagyon bevált és az üzemidőben is megfelel, nálam telitalálat! Korábban használtam 13-t is, nekem az ölbe már nagy volt viszont üzemidőbe meg jobb, teljesítmény egyforma.
-
delibab
senior tag
Reggel még boldogan újságoltad, hogy le lett beszélve... most meg visszamondod?
Miért nem próbálod ki, hogy neked elég vagy sem? Én most egy 11" 128gb 4gb írok, nekem megfelel, nem kevés a tárhely és a ram se, igaz semmi komolyat nem csinálok vele de korábban volt retina pro-m is és azzal is ugyenezeket csináltam... Ne várd, hogy mások döntsék el helyetted, hogy neked jó lesz vagy sem...[ Szerkesztve ]
-
delibab
senior tag
válasz Megane2000 #38388 üzenetére
Szerintem meg az aktiválástól számítva 1 év. Nem próbáltam még de szerintem net nélkül nem lehet megkezdeni a használatot...
-
delibab
senior tag
válasz Megane2000 #38395 üzenetére
Én a legelső bekapcsolásra gondolok, szerintem akkor kell net, de azért erre nem esküszöm meg...
-
delibab
senior tag
válasz Ragnar95 #38425 üzenetére
Ez egy érdekes, mindig visszatérő kérdés... ha egész nap hurcolod akkor számíthat, elsőre nem tűnik soknak de szép lassan elkezd számítani...
Most vacilálok, hogy cseréljem e az air-t retina prora és azt nézem, hogy amit eladtam 14" dell gépet, annál csak 1-2 centivel nagyobb a 15" retina pro... Így lehet, hogy érdemes lenne 13-as helyett 15-t kipróbálni... mondjuk annak már olyan ára van, hogy beszarás...
Egyébként ölben használva a 15" pro nem zavaró már?" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
delibab
senior tag
válasz kovsol #38430 üzenetére
Nekem is hasonló elképzelésem volt, melóba dokkolóval dell 7440 és itthon a 11" air elég, csak közben eladtam a dell-t... Most meg nem tudom mi legyen... legyen 2 gép vagy egy combosabb...
Nnobi: igen, ezt megértem... az soha nem baj ha van kraft.
Ragnar95: nem azt mondtam, hogy lehetetlen csak azt, hogy számíthat... nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy valaki nem bírja el mert ez nyilván hülyeség, csak van akinek simán nincs kedve és inkább vesz könnyebbet. Azzal viszont egyetértek, hogy a táska nem a géptől lesz dögnehéz, hanem az egyéb cuccoktól...
Az ár kérdése meg szerintem se olyan egyszerű, hogy proci/ram/vinyó... nekem a két legfontosabb érv a mac mellett a touchpad, ilyet nekem még wines gépben semki nem tudott mutatni, illetve az akkuidő.
-
delibab
senior tag
Ne haragudj, de az elmúlt egy hétben írtál kb 100 hsz.-t, mindenki megpróbált megnyugtatni, hogy jó, mindenki elmondta a véleményét pro-kontra a 4 vs 8gb ramról, virtuális gépről...stb azt mondtad, hogy az iPad miatt gondolkodsz a mac-en mivel az nagyon bevált, nekem továbbra is az a véleményem, hogy próbáld ki és ha nem jön be eladod, csak TE tudod eldönteni, hogy NEKED mennyire felel meg.
[ Szerkesztve ]
-
delibab
senior tag
válasz tigomigocika #38576 üzenetére
Az enyémhez ( LG web os) lehet. Majd kipróbálom milyen...
Más:
Próbálom belőni az outlook-ot, de hiába írom be a gmail jelszavát nem tud csatlakozni... Kell valamit engedélyezni a gmail-be vagy mi lehet a baj???" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
delibab
senior tag
válasz Megane2000 #38758 üzenetére
Ez engem is érdekelne, hogy mennyire kell kapkondi a letöltéssel.
-
delibab
senior tag
válasz br4adam #38762 üzenetére
Elfut 4 gb-n is, de ha hosszú távra veszed akkor mindenképp 8gb legyen szerintem. Viszont ha fixen töltöd akkor gondolom nem vagy folyamatoaan úton így egy kis plusz súly nem számíthat. Amire ki akarok lyukadni, hogy ha már cto air, akkor inkább retina pro...
-
delibab
senior tag
válasz TigerCat #38776 üzenetére
Én is csak a proci miatt nem azt tartottam meg... Inkább fele annyiért a 11 air... A kettőből lehetne összegyúrni a számomra legideálisabb gépet, vagy az air-be a kijelző vagy a macbookba a proci... Így szerintem megint a 13 pro-nál fogok kikötni...
-
delibab
senior tag
-
delibab
senior tag
-
delibab
senior tag
telepítettem egy magyar nyelvi csomagot, azt amit Imy linkelt a blogjába, na azóta mindent aláhúz és kijavít hülyeségre... a legszebb, hogy felrakni engedte, de törölni nem, mivel "nem azonosított fejlesztőtől" származik... ez telepítésnél nem volt gond
Hogy tudom ezt törölni vagy kijavítani vary bármit.... help
-
delibab
senior tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Adott egy Mac Pro, 2017-es és töröltem az ssd-t mivel el akartam adni. Sajnos utána egy mappa képe villogott egy kérdőjellel a közepén, újraindítottam és nyomtam a command + r, bejött, hogy hálózat választása de sajnos nem kapcsolódik egyikhez sem. Hogy lehet ezt megoldani?
Segítségeket előre is köszönöm!
-
delibab
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 2020 13" M1 16GB/256GB
- MacBook Air 2020 M1 16gb 256 SSD 27% Áfás Magyar Billentyűzet
- MacBook Air 13" 2014
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- Apple MacBook Air 13" Mid 2011 (i7 1,8GHz, 4GB RAM/256GB SSD) SZÁMLA, GARANCIA
- Apple MacBook Air 13" Mid 2012 (i5 1,8GHz, 4GB RAM/256GB SSD) 1 ÉV GARANCIA, SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 15" Mid 2015 (i7 2,5GHz, 16/1TB) 1 ÉV Garancia, számla
- Apple MacBook Pro 13" Mid 2014 (i5 2,8GHz, 16GB RAM/500GB SSD) Akku 102 ciklus, GARANCIA, SZÁMLA
- Macbook Pro 2018 1TB 16gb 2.3ghz 4 magos I5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest