- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- gerner1
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- SCYROX V6 gamer egér
-
LOGOUT.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
blakey #126133 üzenetére
Igen teljesen egyet értek veled, szerintem sincs értelme külön hardver és szoftver topiknak, de még a hordozható és asztali Mac topicnak sem!
Nekem is van Mac Mini-m is meg Macbook-om is és mindkettő topikot olvasom, de mindig ugyanazok a témák mennek általában mindkettőn. (milyen monitort, milyen HUB-ot, stb vegyek, milyen prorgram az amivel meg tudom csinálni ezt meg azt...) Szerintem is jobb lenne egybe vonni a hármat és a topik is jobban pörögne.
-
miresz
veterán
válasz
radi8tor #126037 üzenetére
Igen, hiper ugrás volt! Meg ahogy már írták előttem is az OS támogatás is sokkal tovább lesz az M-es szériákra. Az Apple siliconnal nagyot villantott az Apple, és sokkal előbb mint más gyártók. Kisebb fogyasztás, kisebb hő, és sokkal nagyobb teljesítmény. Én pl. imádom, hogy az Air-ben nincs ventillátor, de a Ma minim-ben is néma!
-
miresz
veterán
válasz
F.B.I. #126030 üzenetére
Az én véleményem is az, hogy feleslegesen dobod ki a pénzed egy régi MacBookra. Lassú lesz, hamar lemerül, hangos, és csalódni fogsz benne, utánna ez alapján fogod megítélni. Az én véleményem is az, hogy M1 alatt nem szabad venni semmit. Inkább gyűjts hozzá, és vegyél egy M1-est és akkor nagyon fogod szeretni, az Apple ökoszisztémát, mert minden flottul fog működni!
-
miresz
veterán
válasz
Evil Snowman #124826 üzenetére
Én is nézegettem már sok perifériát (engem csak a vezeték nélküliek érdekelnek) de sajnos nem nagyon találni normális billentyűzetet, és egeret Mac-hez. Jelenleg nekem is egy MX Master 3S for Mac-em van ez baromi jól teszi a dolgát, nem laggol, pontos, sokáig megy egy feltöltéssel, és ergonómiailag is megfelel nekem, de abban sajnos igazad van, hogy a gumi borítás kezd lerohadni. (nem is értem minek rá?) Erre azért odafigyelhetne egy ekkora gyártó. Billentyűzet terén meg mindig oda lyukadok ki, hogy a gyári magic keyboard lenne a legjobb ujjlenyomat olvasóval, ha világítós lenne a háttere. Az általad említett márkák nekem túl "Japán manga csillámpóni" érzetűek. Szeretem az egyszerű, lapos billentyűket és a konzervatív formákat, és a fémet. Ha egér és billentyűzet terén van ajánlásod szívesen venné szerintem itt több topic lakó is!
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz
Sidorovich #124730 üzenetére
Az érdekes, mert nálam meg az nem működött jól vagy egyáltalán nem.
Folx-ot használok, ezzel még nem volt semmi probléma.
-
miresz
veterán
válasz
radi8tor #124695 üzenetére
Pedig MacOS-en majd inkább a Commander One-t kell elfelejteni. Nem tudom használtál- e már Mac OS-t hosszú távon, de ez nagyon nem Windows. Ha adhatok egy jó tanácsot az átszokáshoz egy hónapig hozzá se nyúlj win-es géphez, hanem próbálj meg megoldani mindent a Mac-en. Utánna majd mikor visszaülsz egy Win-es gép elé, megkérdezed, hogy itt miért ilyen bonyolult és lassú minden a Windows-on. Én is Win-en szocializálódtam, nem volt egyszerű az átszokás, de most már rájöttem, hogy itt sokkal egyszerűbb átgondoltabb minden, csak át kell állni az ember agyának.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MInt az új !! MacBook Air Retina CTO 13" M2 / 16 GB RAM / 512 SSD / Midnight / Akku 100 %
- WWAN 4G LTE bővítő kártyák
- AKCIÓ !! MacBook Air Retina CTO 13" M2 / 16 GB RAM / 512 SSD / Midnight / kevés ciklus
- Macbook Pro 14" M3 Pro 18/512 100% akku!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!