- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcage
tag
Sziasztok,
Kellene kis help: Parallels + Win11-en jól sejtem, hogy ARM verzió kellene a Cisco Anyconnect kliensből ahhoz, hogy települjön/működjön is?
Thx,
J -
jcage
tag
válasz
architect26 #109729 üzenetére
Nekem 14 m1pro van rákötve 32UN880-ra, szintén USB-C-n. Monterey alatt volt párszor hasonló, illetve most a legutolsó frissítés után. Nyomtam egy factory reset-t a monitoron, azóta megy megint rendben.
-
jcage
tag
válasz
ForRedGlory #107446 üzenetére
Fura, nekem ue volt a felállás, szintén MX keys-el. Első alkalommal faxa, utána borult meg, de a fenti működött szerencsére.
A lényeg, hogy már jó nálad is.
-
jcage
tag
válasz
ForRedGlory #107439 üzenetére
Az összefoglalóból kimásolva:
Billentyűzettípus módosítása (felcserélődik a 0 és az í)
Rendszerbeálítások - Billentyűzet menü: Módosítás, vagy ha nem megy, töröld ezt a fájlt:
/Library/Preferences/com.apple.keyboardtype.plist
H kész vagy, indítsd újra a gépet. -
jcage
tag
Előre is elnézést, de mint friss mac user, lesz pár kérdésem a közeljövőben.
Aki használ protonmail + proton bridge-t, az elárulná, hogy mi a titok, hogy kellene outlook alatt felvenni a mailbox-aimat?Mert nekem egy sima "most nem sikerült, próbáld újra" üzeneten kívül mást nem ír.
Bridge config és cert store update még sikeres, de account felvétel közben hasal el. Hivatalos guide nem segített. -
jcage
tag
Sziasztok,
14" M1pro-t tervezek venni, de céges vásárlásként. Jól értelmezem, hogy erre nem vonatkozik a 3 év gari, hanem kell vennem egy protection plan-t is, ha nyugodtan akarok aludni 3 évig?
Köszi,
J
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged