Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
De nem totál szar, ezeket ne úgy képzeld el hogy mindennaposak, hanem pl 3 naponta 1x, de arra pont elég hogy idegesítsen
Nekem olyat is csinál, ezt is 3 naponta 1x, hogy kb ötödik bekapcs gomb nyomásra éled fel, addig mintha kilenne kapcsolva a telo. Ez is full random, ahogy a bill is néha feljön, néha nem. Tehát kb reprodukálni sem tudom, így meg hiba reportot se tudok küldeni. Most pl rászoktam arra hogy hetente force restart, így talán stabilabb 
Egyébként amit írtál autós problémát simán lehet hogy még mindig a carplay bug ami jelenvolt végig ios18 alatt, elvileg ezt javította 18.4 meg 4.1, de lehet még maradt benne valami. HA carplay, mert nem írtad. Szerintem kövire már jó lesz. Úgy alapvetően is sokan szenvednek az autó párosításokkal/kapcsolatokkal + 16 modellekkel, nekem pl EZ tökéletes.
-
dnelb
veterán
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Én kb a kamerák miatt vettem, abban nagyon gyenge a samsung, főleg gyerek/kutya fotók terén. Más droidos felület meg nem tetszik, akkor már ios
Amúgy nem azt mondtam hogy rossz, csak jelenleg nem droid szint. El lehet lenni ezzel is, csak javítják majd egyszer.rendkívül érdekes, hogy azokkal a hibákkal, amit itt majdnem nap mint nap felhoztok, elég sokan egyáltalán nem találkozunk
ez tényleg érdekes, de nem tudod ráhúzni az "elfogultságra", mert a reddit is tele van ezekkel a hibákkal sajnos. -
Rob Rob
tag
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Lost Biker is használja a quadlock rendszert. Nem a motor a lényeg ebből a szempontból hanem hogy hol mész vele. Marokkó egy enduroval azért eleg jó teszt egy hétre quadlockkal. Emellett azóta nem esik szét a telefonban az OIS sem mert valamennyit csillapit a rezgésekből
-
Sasi001
őstag
-
g4mer
senior tag
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Egyetértek veled, hogy ez egy szakmai topik, de véleményem szerint beleférne, mivel összehasonlítaná a két készüléket, nem csak bedobna ide random képeket, amiket a vivo-val lőtt.
Múltkor páran felhoztunk hibákat, amik jelen vannak a rendszerben, akkor is lett egy kisebb vita belőle.. akkor kérdem én, hogy mi a szakmai topik témája egy telefonnak?
Én nem vagyok fanboy, összességében kb 10 évet lehúztam iOS-en, macbook-om is van, de a tényeket néha le kell írni, az iOS színvonala meg tényleg egyre lejjebb zuhan... ettől független viszont nagyon jó készülék a 16pro.
-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Csak az igazságot és a véleményét írja le mindenki vagy csak akkor lenne jó neked a topik, ha csak mindig és mindenki pozitív dolgokat írna?
Sajnos vannak negítív dolgok is attól függetlenűl, hogy vannak akik ezt nem akarják tudomásul venni... Apple meg a többiek.. ez már nagyon rég volt és sokan ott maradtak abban az időben nem csak Apple fejlődőtt és ezt nagyon zárójelbe tenném mert nem teljesen így van az Apple csak kullog a többiek után az AI is jól mutatja itt nincs meg kitudja mikor lesz más gyártónál már középkategóriás telefonba is benne van és nem mennék bele itt a többibe mert mindenki tudaja, attól még hogy egy-két embernek jól működik vagy inkább megvan vele elégedve attól még a probláémák léteznek és ezt az Apple is bevállalja, hogy van problémájuk....
-
-
-
Speedy007
addikt
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Annak ellenére hogy elég sok helyen még a csapból is az folyt félig-meddig jogosan fikázták az Iphone 16-s szériát hogy mennyie elcseszett félkész terméket dobtak a piacra ennek ellenére elég szép készlet hiány van belőle. (Álldom a megérzésemet hogy elsők között csaptam le a VF-nél a 16 Pro White titaniumra 19-re lapot húzva,hiszen a 15-s széria nem volt probléma mentes a túlzott melegedésre való hajlam miatt)
-
Speedy007
addikt
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
remélem is, az is jó lenne hogy a kamera is össze szedné magát mert jelen állás szerint szerintem butácska. Makró fotózáskor hiába fókuszálok a közeli dologra az elmosódott homályos de a mögötte lévő viszont éles. Nagy nehezen rá lehet venni hogy mit akarsz tőle akkor nagyon jó az elkészült kép. Tézisem az hogy nem tudja ilyenkor hogy milyen fájl formátumban készítse el a képet, az említett probléma esetén JPEG képet készített de miután sikerült rá venni hogy mit akarok akkor már hajlandó volt HEIC-ben fotózni
-
Speedy007
addikt
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Engen más hiba üzenettel szivat "Panic CPU x caller" heti szinte egyszer vagy kétszer újra indul a telefon redszerint általában mikor NFC-vel fizetek a boltban de úgy is előjött már hogy nem is fizettem. Ezt sunyiban csinálja általában és csak úgy veszem észre mikor jelkódot kér Face ID helyett. Lassan már törzsvendég vagyok az Apple Call centerében hardveres anomáliát nem láttak de a szoftverben láttak zavart de nem tudják ők sem mire vélni állítólag nem egyedi esett
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Ez az első körösök, szerintem ez nem létezik. 3 helyen rendeltem elő, rögtön, ahogy lehetett.
Apple, Alza, Yettel.
Sehonnan nem kaptam meg. Ez az ország egy vicc. Florejacs melletti kis Spanyol kisvárosban, egy átlagos boltban ott van kirakva a pro max, a kutyának nem kell ez a telefon, Barcelona-ban és Martorell-ben (ahol lakom) meg, kb mindenhol van. Csak azért nem vettem meg Spanyolban, mert csak itt van rá 3 év garancia.
Elvagyok a 15 pro max-al is, de mindig az elsők között szoktam megenni az újat, hát most nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Robotporszívók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem olyat is csinál, ezt is 3 naponta 1x, hogy kb ötödik bekapcs gomb nyomásra éled fel, addig mintha kilenne kapcsolva a telo. Ez is full random, ahogy a bill is néha feljön, néha nem. Tehát kb reprodukálni sem tudom, így meg hiba reportot se tudok küldeni. Most pl rászoktam arra hogy hetente force restart, így talán stabilabb