Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Magyarország nem az a terület ahol különösen nagyobb jelentősége lenne általános esetében a térerő érzékenységnek. Az hogy folyamatosan teli vagy kicsit gyengébb vagy 1/2 csík lenne nem sokat számít, S21U sem volt egy térerő bajnok mégis akinek nem mondták az csak használta örömmel… Ugyanez volt régebben mikor nem qualcomm modem volt hanem intel, az is állítólag szarabb volt… ezek szerintem kis túlzással kreált problémák.. Nincs akkora jelentősége hogy dealbraker pont legyen belőle.
-
madkiller
őstag
Nekem a 15 PM az első iphoneom én nagyon imádom a dynamic islandet. Térerő gondokról nem tudok nyilatkozni mindig van valamennyi térerőm S22U az összehasonlítási alapom. Ott olyan volt kileptem az iroda ajtón elindítottam a zenét, de a WiFi már nem volt olyan jó és le csatlakozott a yt music csak karikázott frissítenem kellett az appot, hogy mobilnetre csatlakozzon nagy nehezen. Itt ezeket a WiFi mobilnet váltásokat nem veszem észre. Egyszerűen csak használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest