Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
mrThomi
üzenetére
Érdekes, én most pont azzal szenvedek droidon, hogy mennyire hiányzik a Face ID. Amellett, hogy gyorsabb és pontosabb mint az ujjlenyomat, kényelmesebb is. Imádom, hogy csak előveszem a készüléket és már látom az értesítések tartalmát, mert a feloldás már megtörténik ahogy emelem a telefont magam elé. Leolvasóval ez egyáltalán nem megy. Beraktam próbából arcfelismerést Samsungon is, de ez ugye gagyi, jóval lassabb és nem is biztonságos.
-
válasz
mrThomi
üzenetére
Én a gboard-ot használom nagyon sok éve, és azt szomorúan vettem észre, hogy itt az is más, ha megnyomom a kis mikrofont, tehát beszéd alapú írást akarok külön oldalt nyit meg, ami nagyon gáz, és még vissza sem megy oda ahol küldeni akarom az üzenetet, plusz a számsort lehetett a betűk fölött egy sorban külön, itt azt sem lehet, nekem ez nagyon hiányzik..
-
jacis
nagyúr
válasz
mrThomi
üzenetére
Érdekes olvasni amiket írsz mert ezek nekem is megvannak mint furcsaság 16 droid után. Én a foldot meg az i15PM-et nem első és másodtelóként használom hanem váltóban és így nekem nagyon bejön a két rendeszer párhuzamosan. Ha csak ios-t kellene használnom lehet nehezebb lenne. Viszont mikor kijött a 15-ös széria nagyon megtetszett hogy végre van usb-c és a titán keret meg végre a káva a kijelző körül is esztétikus és nem olyan ormótlan vastag. Összeségében nagyon megszerettem az iphone-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő