Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
üzenetére
“A heic modern formátum, kevesebb helyet foglal“
Így igaz, én kedvelem és használom is. Ha valaki esetleg attól tartana, hogy pl Windows alatt nem tudná megtekinteni, akkor érdemes tudni róla, hogy létezik hozzá Windows-on kiegészítő (ingyenes), ami kezeli a .HEIC képeket. -
mindthecrap
aktív tag
válasz
üzenetére
Jah, az egész iOS, MacOS szisztémára igaz, hogy kb millió apró és hasznos funkció van elrejtve, csak győzd megtanulni. Két-három-négy-öt ujjas gesztusok mást mást csinálnak ráadásul minden irányban is. Rengeteg YouTube oktató videó van órakon keresztül, 3 év után is mindig tanulok valami újat.
Arra pl egy év után jöttem rá, hogy ha 16:9-be fotózol akkor is elmenti a teljes 4:3 képet a szenzorról, és a szerkesztésnél elő tudod hozni a kép széleit
-
Szergej0818
csendes tag
válasz
üzenetére
Nagyon köszi, ezért szeretek ide írni, mert egy csomó mindent én nem tudok. Nem tudtam, hogy lehet kijelölni elhúzással, én egyesével nyomkodtam
. Health appban kell az ébresztést beállítani, nem az órán belüli ébresztésben, és akkor lehet skippelni? Ezt sem tudtam, úgyhogy köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Milyen NAS-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Arc Raiders
- Kuponkunyeráló
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Spórolós topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Health appban kell az ébresztést beállítani, nem az órán belüli ébresztésben, és akkor lehet skippelni? Ezt sem tudtam, úgyhogy köszi.