Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
gretzky77
üzenetére
Köszi!
Újra nekifutok, a 14PM-nek csak 2 hónapot adtam és nem akartam elfogadni a iOS korlátait az Androidhoz képest, azóta pár Androidos csúcskészüléket végigpróbáltam és mind valamiben kiemelkedő volt, de az iOS stabilitását semelyik sem hozta, ezért úgy döntöttem, hogy türelmesebb leszek az Iphone rendszerével és megpróbálok én alkalmazkodni hozzá, hogy másképp működnek a dolgok, mint ahogy megszoktam (ez előtte hiányzott belőlem). Szeretnék egy stabil telefont minimum 4 évre, remélem most sikerül, hiszen rajtam is múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS topic
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Újra nekifutok, a 14PM-nek csak 2 hónapot adtam és nem akartam elfogadni a iOS korlátait az Androidhoz képest, azóta pár Androidos csúcskészüléket végigpróbáltam és mind valamiben kiemelkedő volt, de az iOS stabilitását semelyik sem hozta, ezért úgy döntöttem, hogy türelmesebb leszek az Iphone rendszerével és megpróbálok én alkalmazkodni hozzá, hogy másképp működnek a dolgok, mint ahogy megszoktam (ez előtte hiányzott belőlem). Szeretnék egy stabil telefont minimum 4 évre, remélem most sikerül, hiszen rajtam is múlik.