- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
"Ezen a szinten szerintem nagyon minimálisak már a különbségek."
Abszolút egyetértek. Trololoooo, szerintem a voksolók 90%-a Pixel user, akik felismerik a pixeles képalkotást, és csak azért is arra szavaznak, nehogy más telefon nyerjen, az iphone felhasználók meg pont lesz*rják, tudják, hogy vakteszt bírálat nélkül is jó fotókat lőnek
Lassan az a döntő, hogy milyen egyéb, pl AI/szoftveres funkciókat pakolnak a kamera köré. Pl. Samsungnál tökre szerettem az utólagos szerkesztésnél, hogy gyárilag volt benne "erase" funkció, és egész jól dolgozott (gyerekeim szakadtak, mikor egy-egy képen fogtam és el- majd visszavarázsoltam őket a képre
). Tényleg, ilyet iphone is tud? Adnám
Én amennyire tiltakoztam az iphone és kamerás képességei ellen, most annyira bejön. Gyerekekről sokkal, de sokkal jobb fotókat tudok lőni, a portrékon a háttérmosást szépen lehet szabályozni.
Néha kicsit babrálnék a manuális beállításokkal, ha nem csak előkap és lő módon fotóznék, de ezt könnyen lehet pótolni külsős alkalmazással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Horgász topik
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Formula-1
- World of Tanks - OFF topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest